Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Hayal kırıklığı...

rucco4stars Çevrimdışı
22 Mar 2021
168
208
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forumdaşlar...
Yıllardır bu forumda bulunuyorum. Hiç böyle kötü bir deneyim yaşamadım.
@Seli Aksu evi bulmak zor. Ev maalesef temiz değil. Diğer pembisler gibi ilgi alaka yok. Havlu yok. Banyo temiz değil.
Kişisel duruma gelince. Fotoğraf ve videolarda ki , gibi birini beklemeyin. Çok konuşuyor. 3 saatlik görüşmede hepi topu 40 dk. Blowjob yok. Ustundekilerle ilişki içinde. Pozisyon olarak sadece doggy. Telefon ile partneri yanında sürekli irtibat halinde. Kafa olarak rahatlamaniza imkan vermiyor.
Çöpe atılan 3 saat.
Çorlu bu işi beceremiyecek.

16 Ocak 2023
56
27
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstündekilerle olmaz ki nasıl yalanacak çok geçmiş olsun

Azurea Çevrimdışı
14 Şub 2024
86
61
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili forumdaşlar...
@Seli Aksu evi bulmak zor. Ev maalesef temiz değil. Diğer pembisler gibi ilgi alaka yok. Havlu yok. Banyo temiz değil.
Kişisel duruma gelince. Fotoğraf ve videolarda ki , gibi birini beklemeyin. Çok konuşuyor. 3 saatlik görüşmede hepi topu 40 dk. Blowjob yok. Ustundekilerle ilişki içinde. Pozisyon olarak sadece doggy. Telefon ile partneri yanında sürekli irtibat halinde. Kafa olarak rahatlamaniza imkan vermiyor.
Çöpe atılan 3 saat.
Geçmiş olsun, fotoğraflarda biraz fikir veriyor açıkcası ama yine de bilemezdiniz tabii. Genelde kıyafetli fotoğraf paylaşan, göbek kısmı vs. bahsediyorum kadınlar, çatlak vs. gizlemek için çıkarmaz üzerini. Benim bu güne kadar ki görüşmelerimde böyleydi en azından.. İlişki sırasında da en sevmediğim durumdur benimde.

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
230
420
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun nötr değil de olumsuz sanki

21 May 2023
129
152
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun üzücü bir durum gerçekten, ama sanki olumsuz görüşme tecrübe etmişsiniz, anlattıklarınızdan bu anlaşılıyor, anlattıklarınızın dışında olumlu durumlar var diye mi nötr açtınız konuyu?

Referansınız için teşekkürler.

gbkmy

Normal Üye
29 May 2022
20
13
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun, neredeyse tüm olumsuzluklar olmuş :(
Sevgili forumdaşlar...
Çöpe atılan 3 saat.

Yousuffer Çevrimdışı
3 Mar 2021
789
776
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun insanlar linçten o kadar korkuyor ki bu deneyimi bile nötr açmış forumdaşımız

Seli AKSU Çevrimdışı
4 Ocak 2024
69
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili forumdaşlar...
Çöpe atılan 3 saat.
Saygısını ve çizgisini asla bozmayan bir insanım cevabım sadece sizin yazdıklarınızda olur bence . Söyle ki nötr veya olumsuz bir görüşmedeyseniz. Hava sahasında rüzgar gibi esemezsiniz… o saatlerde benim yanımda idiniz bu birincisi 🙃 devamı geliyor

Ekli dosyalar

• IMG_2026.png
    IMG_2026.png
    221.6 KB · Görüntüleme: 606
Seli AKSU Çevrimdışı
4 Ocak 2024
69
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili forumdaşlar...
Çöpe atılan 3 saat.
2. Evden çıkarken dudağıma Buse kondurup giden ve otobüse bindiğinde haber verende siz .. Sahşi fikrimce ben nötr veya olumsuz bir görüşme sonrası bunları yapmam… En çok ta çabalarsın memnun kalması için önüne kahvesini yapar koyarsın.. iki defa kıyafet değişikliği yaparsın ve o sizden (kondomsuz ilişki teklif etti ve reddettim) şartlar dışına çıkmamı istemiş olmasına. Rağmen saygımı bozmadım. Havlu istedi ve etiketli bornozumu verdim. Hepsine cevabım var…..Söyle soyliyim bu kendini aklama çabası mı ???? Gizlilik benim ilk kuralım kimseye söylemezdim. Korkmasaydın bu kadar 🙃

Ekli dosyalar

• IMG_2024.jpeg
    IMG_2024.jpeg
    99.5 KB · Görüntüleme: 595
Seli AKSU Çevrimdışı
4 Ocak 2024
69
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili forumdaşlar...
Çöpe atılan 3 saat.
Lafım dogrulunu bilmeden yorum yapan arkadaşlara olumlu referans üzerine neden bu kadar yoğunlaşmıyorsunuz… Bu da büyük problem… Şu da var benim avukata ihtiyacım yok. Kendine yetebilen bir kişiyim . 😉

rucco4stars Çevrimdışı
22 Mar 2021
168
208
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben kimseye kendimi anlatma ve kanıtlama çabasında değilim. Bu forumda beni bilen görüşme yaptığım tüm pembişler bilir. Gayet düzgün, temiz, titiz ve beyefendi bir adamım. Kimse güneşi sıvamaya ( balçıkla) çalışamaz. Çalışmasın. Bence

Seli AKSU Çevrimdışı
4 Ocak 2024
69
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben kimseye kendimi anlatma ve kanıtlama çabasında değilim. Bu forumda beni bilen görüşme yaptığım tüm pembişler bilir. Gayet düzgün, temiz, titiz ve beyefendi bir adamım. Kimse güneşi sıvamaya ( balçıkla) çalışamaz. Çalışmasın. Bence
Ben kanıtsız bir şey söylemiyorum sadece bu yeter benim evime 14:20 gibi geldiniz 17:25 gibi çıktınız. Dün rüzgar gibi esiyorsunuz evimde .Kirli dediğiniz , havlu verilmeyen , evi zorla bulunan bi nötr veya olumsuz görüşmede ben rüzgar gibi esemem.

Ekli dosyalar

• IMG_2027.png
    IMG_2027.png
    327.9 KB · Görüntüleme: 363
Howhigh Çevrimdışı
22 Ara 2021
120
103
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlginç bir referans. Anlam veremedim..

13 Eki 2023
67
81
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keşke sorulanlara cevap verilseydi tek pozisyon bu yapıldı mı yapılmadı mı mesajlardan yola çıkmak saçma belki de beyefendi ne olursa olsun kibarlığını bozmadı keşke ilk seansta sonlandırıp çıksaymış

Üye silindi 68030

Sevgili forumdaşlar...
Çöpe atılan 3 saat.
Bende evi bulmak zor kısmına takıldım,navigasyon kullanmiyormusunuz?😊

27 Nis 2022
680
538
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu teknoloji çağında bulunmayan adres ev mi var :) bence çelişkili bir referans olmuş üstelik terminator yazmışsınız

oasis94

Normal Üye
8 May 2021
28
88
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yine nötr veya olumsuz referans açan biri sönümlendi 😄 Forumda bu tarz referans konularının yasak olduğundan (forum yönetimiyle alakalı değil, tamamen kullanıcı kaynaklı) haberin yok galiba hocam😄 Aslında olumsuz olan bir referansı malum çekincelerden nötr olarak açmışsın. Dön bu yoldan, yap güzellemeni devam et hayatına 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar