Gladiatorr
Normal Üye
- 11 Nis 2022
- 19
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese Selamlar arkadaşlar.
Yine İmge'nin özleminin arttığı günlerde minik bir sohbetin ardından randevumu aldım.
Fakat beklemek zor oluyor tabi böyle anlarda
Görüşme günü nevaleyi kapıp dayandım kapısına.
Evin konumu çok rahat park sorunu da yok. (Belirtmek adetten
)
Neyse girdim içeri kısa bir el yüz yıkama faslı. Ama benim konum İmge.
Kız çok seksi, güler yüzlü, işveli, cilveli manyak bişey. Geçtik koltuğa konuşuyoruz falan ama kız ayağa kalktıkça ben de kalkışma oluyor haliyle.
Bıcır bıcır bişeyler anlatıyor konuşuyor ama benim aklım doğal memelerinde
Fiziği zaten benim çok çok hoşuma gidiyor. Hastasıyım yani.
Baktı ben daha fazla dinleyemiyorum dekoder dolmuş. Dedi bir duş al istersen
Geçtim odaya seksi bir iç çamaşırı var üzerinde hem çıkarmak istiyorum hem de istemiyorum. İnanılmaz yakışmış. Uzun uzun öpüşmeler, vs yattık yatağa.
Başladı oral festivali ama nasıl bir festival. Gözlerime baka baka delirtiyor. Neyse güç bela kurtardım kendimi
Ben de boş durmuyorum tabi karşılıklı ataklarla aldım yürüyen cinselliği altıma
Öpmedik sevmedik kuru yer bırakmadım haliyle 
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım ve tabi ki bitmesini istemediğim anları özellikle doggy
zevk hönkürmeleri eşliğinde sonlandırmak zorunda kaldım. Çünkü kız efso 
Yattık yan yana ben kıza bakıyorum hayatı sorguladığım anlar yaşıyorum kendi kendime
Kız da tabi diyor içinden şapşala bak
Neyse ki bir an yataktan kalkmayı başarıp kendimi kızın etkisinden kurtarabildim. Tekrar muhabbet sohbet eğlenceli anlar. Tabi muhabbete ortak olabiliyorum artık
Herşey için çok teşekkür ederek çıktım evden..
Tekrar teşekkürler güzel hatun
Yine İmge'nin özleminin arttığı günlerde minik bir sohbetin ardından randevumu aldım.
Fakat beklemek zor oluyor tabi böyle anlarda
Evin konumu çok rahat park sorunu da yok. (Belirtmek adetten
Neyse girdim içeri kısa bir el yüz yıkama faslı. Ama benim konum İmge.
Kız çok seksi, güler yüzlü, işveli, cilveli manyak bişey. Geçtik koltuğa konuşuyoruz falan ama kız ayağa kalktıkça ben de kalkışma oluyor haliyle.
Bıcır bıcır bişeyler anlatıyor konuşuyor ama benim aklım doğal memelerinde
Baktı ben daha fazla dinleyemiyorum dekoder dolmuş. Dedi bir duş al istersen
Geçtim odaya seksi bir iç çamaşırı var üzerinde hem çıkarmak istiyorum hem de istemiyorum. İnanılmaz yakışmış. Uzun uzun öpüşmeler, vs yattık yatağa.
Başladı oral festivali ama nasıl bir festival. Gözlerime baka baka delirtiyor. Neyse güç bela kurtardım kendimi
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım ve tabi ki bitmesini istemediğim anları özellikle doggy
Yattık yan yana ben kıza bakıyorum hayatı sorguladığım anlar yaşıyorum kendi kendime
Kız da tabi diyor içinden şapşala bak
Neyse ki bir an yataktan kalkmayı başarıp kendimi kızın etkisinden kurtarabildim. Tekrar muhabbet sohbet eğlenceli anlar. Tabi muhabbete ortak olabiliyorum artık
Herşey için çok teşekkür ederek çıktım evden..
Tekrar teşekkürler güzel hatun