- 6 Ağu 2025
- 143
- 182
- 57
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba bugün dünya tatlısı, şeker gibi bir kadınla tanıştım. Şimdi herkes merak etmiştir. Hemen yazıyorum. @ÖZGE Hanım, çok tatlı ve naif bir kadın. Kendisiyle whatsappdan yazışarak hemen günü ve saat kararlaştırarak bugüne karar verdik. Kendisini yardımı ile rahat bir şekilde buldum evini. Evi çok temiz, ikramlarıda çok güzel hemen kaynaştık kendisiyle. İlk önce sade bir kahve ikramı ardından sohbet daha öz anlar için hazırlık yapılarak ilk saatimizi geçirdik. Özel anları hiç sevmediğim için buralara yazmıyorum şu kadarını yatak kısmında çok güzel ve özel bir kadın tanıdım. İkinci seans geçmeden önce yine sohbet ve herşeyi rahatlıkla konuşabileceğiniz özü sözü bir kadın. İkinci seansda yine muhteşem bir kadın bu sefer misyoner pozisyonu ile nirvanaya çıktığımı hissettirdi bana. Ondan sonra kendimi bir işi olduğu için mecburen yanından ayrılmak zorunda kaldım. Ama o üç saat ne çabuk geldi diye düşündüm. Beni bu güzel kadınla tanışmama vesile olan Öykü Şanlı hanımefendiye çok teşekkür ederim. Son olarak da @ÖZGE hanıma herşey için çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakal güzel gözlü ve şirin kadın.
En kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakal güzel gözlü ve şirin kadın.