Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harikalar diyarından

Darkparanoya

0
Normal Üye
10 Tem 2017
8
23
Cinsiyetiniz nedir?
İstanbuldan izmire her yalnız gelişimde mutlaka kapısını çaldığım güzellik. Söz verip geçiktirdiğim bir yazı affet😘
Onunla geçirdiğim hiç bir dakikadan pişman olmadım. Muhabbeti ikramı sana sokulup dokunması teninin yumuşaklığı 😭 özledim
Ben yine izmirdeyim yine çaldım kapını 😁
Yatakta geçirdiğimiz özel anlar harika ve sevişirken kendi asıma zevkin ve hazzın tadını sonuna kadar yaşadığım biri. Bu yüzden vazgeçilmez oldu benim için.
Aklınızda olan soru işaretlerinden kurtulup kendinizi onun harikalar diyarına bırakın.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,737
7,379
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbuldan izmire her yalnız gelişimde mutlaka kapısını çaldığım güzellik. Söz verip geçiktirdiğim bir yazı affet😘
Onunla geçirdiğim hiç bir dakikadan pişman olmadım. Muhabbeti ikramı sana sokulup dokunması teninin yumuşaklığı 😭 özledim
Yatakta geçirdiğimiz özel anlar harika ve sevişirken kendi asıma zevkin ve hazzın tadını sonuna kadar yaşadığım biri. Bu yüzden vazgeçilmez oldu benim için.
Aklınızda olan soru işaretlerinden kurtulup kendinizi onun harikalar diyarına bırakın.
paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Efendim canım ❤️ güzel yorum için çok teşekkür ederim çok tatlısın 💋 benim içinde seni tanımak evimde ağırlamak çok güzel sen hep çal benim kapımı ne zaman istersen 💋 o kapının arkasında seni evinde ağırlamak isteyen herzaman birisi olucak 🥰 çok teşekkür ederim 🤗🤗 seni tanımak gerçekten çok güzel en kısa zamanda kapımı çalmak dileğiyle hoşçakal ❤️❤️ kendine çok iyi bak kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋💋💋

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,708
2,621
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar