- 20 Mar 2015
- 575
- 891
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Siz bu satırları okuduğunuzda benim yüzümde hala sırıtma, manasız bir gevşeklik ve hafif kas ağrıları olacak.
Bugün akşamüstü işleri halletmiş, önümüzdeki bir hafta için de çok stresli olacağım için şimdiden rahatlamanın yollarını arıyordum, bir gün öncesinde @Gamze nin yeni albümünü görmüş, bakarken arabayı ağaca parketmiştim, bulunduğum konum da ona yakın olduğu için şansımı denemek istedim, yazışmamızı hatırladı, önce biraz gülüştük telefonda, sonra derdimi anlattım, sağolsun ricamı kabul etti, 1 saat sonrasına sözleştik, evi kolayca buldum, 4 katı koşarak çıktığım için kapıda nefesim kesilmişti, halbuki asıl nefes kesintisi kapı açılınca başlayacakmış
kapının ardında kocaman bir gülümseme, siyah uzun saçlar, endamlı yuvarlak hatlı bir vücut, çok kararında bir makyaj, tabi tekrar nefesim kesildi, kapı ağzında biraz soluklandıktan sonra Gamze beni içeri aldı, hemen ikram geldi, kız bıcır bıcır, insan hep konuşsun istiyor zaman hızlar geçerken bana hadi artık dedi, duş sonrası kırmızı tonları hakim yatak odasında buluştuk, bu kısmında fazla detay vermeyeceğim ama kim ben demişse az demiş, dudaklarının tadı hala dudaklarımda, İpek gibi teni hala ellerimde, ben yanından çok mutlu ayrıldım, umarım bende onu mutlu etmişimdir, bu arada bana bir saat ayırdığı halde neredeyse iki saat sonra kapıdan çıktım, tabi azıcık da kedisi Hürrem inde kabahati var, kendisine binlerce teşekkür ediyorum, selamını o malum kişiye ilettim, o da sana sevgilerini gönderdi sevgili @Gamze 
Bugün akşamüstü işleri halletmiş, önümüzdeki bir hafta için de çok stresli olacağım için şimdiden rahatlamanın yollarını arıyordum, bir gün öncesinde @Gamze nin yeni albümünü görmüş, bakarken arabayı ağaca parketmiştim, bulunduğum konum da ona yakın olduğu için şansımı denemek istedim, yazışmamızı hatırladı, önce biraz gülüştük telefonda, sonra derdimi anlattım, sağolsun ricamı kabul etti, 1 saat sonrasına sözleştik, evi kolayca buldum, 4 katı koşarak çıktığım için kapıda nefesim kesilmişti, halbuki asıl nefes kesintisi kapı açılınca başlayacakmış