Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika görüşme

30 Kas 2025
62
53
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanım ile geçen ay çok güzel 2 saat görüşmemiz oldu. İmge sürekli aklımda olan birisiydi geçte olsa tanıştığım için çok mutluyum 😊 Attığım mesaja anlık dönüş yapmasıyla akşama randevuyu kaptım 😀. Evinin giriş çıkışı gayet rahat sizi yönlendirmesiyle şıp diye kapısında soluğu alıyorsunuz. imge çok sıcak kanlı birisi ve size bunu hissettiriyor. Özel anlarda işe partnerinin aklını başından almasını gayet iyi biliyor 😍 hala tanışmayan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle imge yi tanımalısınız. Ben kendisini tanıdığıma çok memnun oldum herşey için kendisine çok teşekkür ediyorum 😘😘

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,615
3,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoş referans için teşekkürler. Belki bir gün tanışırız İmge hanımla 🖐️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanım ile geçen ay çok güzel 2 saat görüşmemiz oldu. İmge sürekli aklımda olan birisiydi geçte olsa tanıştığım için çok mutluyum 😊 Attığım mesaja anlık dönüş yapmasıyla akşama randevuyu kaptım 😀. Evinin giriş çıkışı gayet rahat sizi yönlendirmesiyle şıp diye kapısında soluğu alıyorsunuz. imge çok sıcak kanlı birisi ve size bunu hissettiriyor. Özel anlarda işe partnerinin aklını başından almasını gayet iyi biliyor 😍 hala tanışmayan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle imge yi tanımalısınız. Ben kendisini tanıdığıma çok memnun oldum herşey için kendisine çok teşekkür ediyorum 😘😘
Güzel paylaşım ve referans için teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Seni tanıdığım için ben de çok memnun oldum canım benim 🤩
Güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ediyorum 😚 kocaman sevgiler 🥰 ❤️ 💋 🤗 😇

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
494
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni tanıdığım için ben de çok memnun oldum canım benim 🤩
Güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ediyorum 😚 kocaman sevgiler 🥰 ❤️ 💋 🤗 😇
Paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar