- 28 May 2021
- 75
- 78
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Afrodit ile 1 sene önce görüştüm kendisi ile iletişime geçtiğimde tatile çıkacağı gün olmasına rağmen incall program ayarlamıştık ve ikimiz içinde çoook güzel geçmişti bilmiyorum hatırlayabildimi biraz gizemli bir görüşme gerçeklestirmiştik özel ve mesleki durumlardan dolayı kendi numaram ile değil başka numara ile yazmıştım kendisine gayet alımlı şık güzel bir hanımefendi kendisi kültürlü muhabbet etmesini bilen birisi bir çok pembiş ile görüştüm kimsede sıkıntı yaşamadım tıpkı afrodit hanım ile olan görüşme gibi...
Evi tertemiz merkeze biraz uzak olması trafik Park yeri vs. Konusu için bence daha iyi güvenilir bir konumda.
Özel anlara gelecek olursak nirvanayı yaşayabileceğimiz bir hanımefendi kendisi oral, french kiss, cim cif konusu bambaşka seviyede ben çoook keyif aldım isteklerime fantazilerime cevap veren mutlu eden bir hanımefendi iyiki kendisini tanıdım eğer kendiside hatırlayıp davet ederse en kısa zamanda tekrar uzun bir program yapmak isterim
Gidecek olan arkadaşlara kesinlikle gitmelisin tanışmalısın dediğim bir pembiş mutlaka Afrolanmanız lazım...
Evi tertemiz merkeze biraz uzak olması trafik Park yeri vs. Konusu için bence daha iyi güvenilir bir konumda.
Özel anlara gelecek olursak nirvanayı yaşayabileceğimiz bir hanımefendi kendisi oral, french kiss, cim cif konusu bambaşka seviyede ben çoook keyif aldım isteklerime fantazilerime cevap veren mutlu eden bir hanımefendi iyiki kendisini tanıdım eğer kendiside hatırlayıp davet ederse en kısa zamanda tekrar uzun bir program yapmak isterim