mstf16
Normal Üye
- 3 Kas 2024
- 7
- 15
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle gecikmiş referans icin özür diliyorum @TuğçeYılmazer. Kendisiyle yaklaşık 1 yıldır bulunduğum sehirde firsat buldukça görüşmeler yapiyorduk. Sagolsun yilbasi icin program teklifimi kabul etti. 2 gunluk mini bir tatil ve program plani yaptik. Mersinin bir tatil ilçesinde buluştuk kendisiyle. (Yeni grip/soguk algınlığı geçirdiği icin kendisine yakin oldugu icin burayı seçtik.) Cok güzel 2 gun geçirdik. Özel anlara cok girmeyeceğim ama sanki kiz arkadasinizla gorusuyormussunuz hissiyati veriyor. Samimiyeti, sicakkanliligi, oyle hissettiriyor. Yatak kisminda da fazlasiyla fazlasi
Hava soguktu, ama hic hissetmedik sayesinde xd. Cok kaliteli vakit geçirdik kendisiyle.
Gelirken yanında getirdiğin hediye icin ayrica tesekkur ediyorum Tugce. Yolda kirildigi icin biraz uzulmustün ama dusunmen yeterli ve döndüğümde kirilan yeri yapistirdim eski haline geldi. Kendisi cok ince düşüncelidir, benim yilbasi hediyem sönük kaldi onunkinin yaninda
Gelirken yanında getirdiğin hediye icin ayrica tesekkur ediyorum Tugce. Yolda kirildigi icin biraz uzulmustün ama dusunmen yeterli ve döndüğümde kirilan yeri yapistirdim eski haline geldi. Kendisi cok ince düşüncelidir, benim yilbasi hediyem sönük kaldi onunkinin yaninda