Erhanj
Normal Üye
- 7 Tem 2024
- 47
- 95
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine günlerden @Fulya Ekici
Randevu oluştur duktan sonra kendimi kapısında buldum istedim kostüm vardı kırmadı giymişti Kapıdan girince Siyahlı kıyafetiyle altına siyah külotlu çorapıyla nazlı bakışlı duruşuyla beni karşıladı
Mükemmel uyum ve iyi bir ev sahibeliği var, sonuna kadar mutlu ediyor.
o güzel gülüşüyle kuca insanın modunu yükseltiyor. Gülmek sana yakışıyor
.
Mis gibi teni insanı kendine çekiyor.
Ateşlenen bbedenler koltukta başlayan sevişme ve oral ardından yatakta .devam eden
İnlemelerimiz ve yükselmelerimiz harikaydı.
Fenasın @Fulya Ekici hem de ne fena, Yatakta durdurabilene aşk olsun. Resmen beni yiyor nefes bile aldırmıyor
Yatak sohbeti de güzel. Bu sefer çenem baya düştü, kendisi özel bir kaç sorumu içtenlikle cevapladı.
Yatakta pozisyon esnasındaki estetiği ve bakışına bayılıyorum. Fotolarını çekebilsem baya canlar yakabilir.
Zaman yönetimini ona bırakıyorum, anlayışı için de teşekkür ediyorum.

Randevu oluştur duktan sonra kendimi kapısında buldum istedim kostüm vardı kırmadı giymişti Kapıdan girince Siyahlı kıyafetiyle altına siyah külotlu çorapıyla nazlı bakışlı duruşuyla beni karşıladı
Mükemmel uyum ve iyi bir ev sahibeliği var, sonuna kadar mutlu ediyor.
o güzel gülüşüyle kuca insanın modunu yükseltiyor. Gülmek sana yakışıyor
Mis gibi teni insanı kendine çekiyor.
Ateşlenen bbedenler koltukta başlayan sevişme ve oral ardından yatakta .devam eden
İnlemelerimiz ve yükselmelerimiz harikaydı.
Fenasın @Fulya Ekici hem de ne fena, Yatakta durdurabilene aşk olsun. Resmen beni yiyor nefes bile aldırmıyor
Yatak sohbeti de güzel. Bu sefer çenem baya düştü, kendisi özel bir kaç sorumu içtenlikle cevapladı.
Yatakta pozisyon esnasındaki estetiği ve bakışına bayılıyorum. Fotolarını çekebilsem baya canlar yakabilir.
Zaman yönetimini ona bırakıyorum, anlayışı için de teşekkür ediyorum.