- 28 Kas 2018
- 1,446
- 1,469
- Cinsiyetiniz nedir?
@TOPRAK hanımı birkaç yıldır tanırım. Geçen haftasonu için tekrar kısa bir görüşme gerçekleştirdik. Birkaç gün öncesinden müsaitliğini sordum ve uygun olduğunu belirtti, programimizi oluşturduk. Kendisine yakın bir bölgedeki işimi erken hallettikten sonra tekrar iletişime geçtim ve sağolsun müsaitlik yaratarak buluşma saati öne çektik. Konum çok sakin ve rahat bir bölge, bekletmeden hemen davet etti. Yine tertemiz bir ortam ve kendisi çok güzel hazırlanmıştı. Normalde makyaj vs istemem doğal güzellikten yanayım ve @TOPRAK in doğal halleri bana hep çekici gelmiştir. Ufak bir hasbihal sohbet ve çayın yaninda birkaç atistirmaliktan sonra duşa girdim. Tek kullanimlik malzemeleri hala mevcut, eskiden beri bu konuda en hassas kişilerdendi ve hala da aynı şekilde devam ediyor. Odaya geçtiğimizde manzara da çok etkileyiciydi, taş gibi bir vücuda sahip. İki aynanın arasındaki yatakta manzaram ve yaşananlar çok hoştu
Tekrardan kendisine teşekkür ediyorum, her konuda haklı olduğunu bana tekrar tekrar hatırlattı