Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hafta sonu şekeri 🍭

• Konbuyu başlatan Ben
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54

Ben

Normal Üye
7 Ağu 2021
3
21
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@İMGE hanımla dün hızlıca kurduğumuz whatsap iletişiminden sonra hemen randevu alabilmem şans oldu 😊 iyiki de oldu.

Evinin lokasyonunu bulmakta zorlanmadım giriş çıkış sorunsuz oldu benim için. Karşılaması güler yüzü tavırları çok samimi ve kendimi rahat hissettirdi. Sohbetinden az daha konuya girmeyi unutuyordum😁 Fiziğini zaten resimlerden beğenmiştim ama yüzünü de çok beğendim kendi adıma. Özellikle iletişim kurarken göz temasını kesmemesi tüm ilgisinin sizde olduğunu ifade ediyor.

Diğer detaylara zaten çok yorum yapmayacağım ama az önce söylediğim göz teması oral yaparken ve sevişme boyunca devam etti. Benim için önemli olan kısım da bu zaten tahrik olduğum bir nokta😎

Dışarı çıktığımda neden daha uzun bir görüşme programlamadım diye kendime kızsam da yeniden görüşeceğimizi düşünüp tebessümle ayrıldım yanından.

İlk referansı yazdıran kadın, Teşekkür ederim herşey için 🙏 yeniden görüşmek üzere prenses 🖐

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,977
13,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

marker Çevrimdışı

marker

0
15 Tem 2015
329
650
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
902
1,395
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,043
899
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@İMGE hanımla dün hızlıca kurduğumuz whatsap iletişiminden sonra hemen randevu alabilmem şans oldu 😊 iyiki de oldu.

Evinin lokasyonunu bulmakta zorlanmadım giriş çıkış sorunsuz oldu benim için. Karşılaması güler yüzü tavırları çok samimi ve kendimi rahat hissettirdi. Sohbetinden az daha konuya girmeyi unutuyordum😁 Fiziğini zaten resimlerden beğenmiştim ama yüzünü de çok beğendim kendi adıma. Özellikle iletişim kurarken göz temasını kesmemesi tüm ilgisinin sizde olduğunu ifade ediyor.

Diğer detaylara zaten çok yorum yapmayacağım ama az önce söylediğim göz teması oral yaparken ve sevişme boyunca devam etti. Benim için önemli olan kısım da bu zaten tahrik olduğum bir nokta😎

Dışarı çıktığımda neden daha uzun bir görüşme programlamadım diye kendime kızsam da yeniden görüşeceğimizi düşünüp tebessümle ayrıldım yanından.

İlk referansı yazdıran kadın, Teşekkür ederim herşey için 🙏 yeniden görüşmek üzere prenses 🖐
Paylasim icin teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana ve yaşatana teşekkürler
@İMGE çok dikkatimi çeken bir hanım efendi umarım tanışırız

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,189
6,458

Bebeğim ben teşekkür ederim düşüncelerin için 💋☺️ çok eğlenceli bir tanışmaydı benim adıma da😘 seviliyorsun 🥰💕

User_70182

Arkadaşlar imge hanımın telefon numarası değişik nasıl ulaşabilirim

Kesasol Çevrimdışı
19 Eyl 2017
33
58
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler

Ben

Normal Üye
7 Ağu 2021
3
21
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Numarayı kaydet yazıldığı gibi..sonra whatsapp tan görüşüyorsun..

Chan

0
Normal Üye
30 Ağu 2017
24
31
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar