Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güzelliğim dillere destan Günaydın PRENSESİM Özel resimli 🩷

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,666
11,415
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
nolor12 Çevrimdışı
11 Eki 2024
72
162
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ama her hafta 1500 km yol. Her hafta tatil olur olur mu böyle kovalıyor koşuyor
Vay be kendisini tebrik ediyorum. Hanımefendileri sadece görüşme gözüyle bakmayıp , değer verip , özel hissettirmek , duygularına dokunmak çok güzel , her iki tarafında mutluluğunu görmek beni de mutlu etti. Maşallah 🥰

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,181
1,385
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eee neymiş efendim? Kendimizi hatunlara beğendiremiyor MUŞuz..
Nasıl yapacaksın ki, ortada ağır haksız rekabet var 😅

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Vay be kendisini tebrik ediyorum. Hanımefendileri sadece görüşme gözüyle bakmayıp , değer verip , özel hissettirmek , duygularına dokunmak çok güzel , her iki tarafında mutluluğunu görmek beni de mutlu etti. Maşallah 🥰
Muşlum diye hep paylaşıyorum zaten üç günde bir yanıma gelir kendisi çok değerli benim için çok kaliteli beyefendi tabii ki de iz bıraktı ben kolay kolay randevu almıyorum haftada aldığım randevu da o oluyor zaten her gün randevu almıyorum

hsnksy82

Normal Üye
4 Ağu 2026
34
58
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adriana lima olsa 25 km den fazla yol gitmem. sevgilin olur gidersin ama esc a da aşık olmam :)

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Adriana lima olsa 25 km den fazla yol gitmem. sevgilin olur gidersin ama esc a da aşık olmam :)
Senin fikrin bu ben bir markayım inanılmaz bir kadınım o beyefendi 1500 km yolu her hafta geliyor sizin düşünceniz prenses için her şeye değer tabi prenses tenezzül Edip randevu verirse size bu saatten sonra asla zaten randevu bedenen birisi değilim kolay kolay sana hiç randevu yok Esc diye küçümsediğin insanlar için bu platformdasın dikkatini çekerim

hsnksy82

Normal Üye
4 Ağu 2026
34
58
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin fikrin bu ben bir markayım inanılmaz bir kadınım o beyefendi 1500 km yolu her hafta geliyor sizin düşünceniz prenses için her şeye değer tabi prenses tenezzül Edip randevu verirse size bu saatten sonra asla zaten randevu bedenen birisi değilim kolay kolay sana hiç randevu yok Esc diye küçümsediğin insanlar için bu platformdasın dikkatini çekerim
Küçümsemiyorum neden küçümseyeyim ama büyütmüyorum gözümde herkes insan inanılmaz falan değil yani kimse..Çok iyi anlaştıklarım var ama aşık olma o kadar km yapmak farklı. Herkesin görüşüne saygım var ben yapmam sadece. .Ben marka da sevmiyorum zaten..Son olarak yanlış anlamayın gerçekten tipim değilsiniz emin olun hiçbir zaman randevu istemeyeceğim sizden ..

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Küçümsemiyorum neden küçümseyeyim ama büyütmüyorum gözümde herkes insan inanılmaz falan değil yani kimse..Çok iyi anlaştıklarım var ama aşık olma o kadar km yapmak farklı. Herkesin görüşüne saygım var ben yapmam sadece. .Ben marka da sevmiyorum zaten..Son olarak yanlış anlamayın gerçekten tipim değilsiniz emin olun hiçbir zaman randevu istemeyeceğim sizden ..
Bu arada Adriana Lima açmış sizi bekliyor 😁😁😁😁

Takılma bu kadar bazı şeylere ya ne açıklama yaptın ya

PRENSESIM Çevrimdışı
4 Kas 2022
1,760
6,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

İnanılmaz tatillere gittik yurt dışlarına gittik Türkiye’de gitmediğimiz il kalmadı her hafta görüşüyoruz çok değer veriyorum kendisine o da bana çok değer veriyor neden rahatsız oldunuz ben dünyanın en güzel kızıyım demiyorum ben prensesim diyorum bir markayım diyorum hala söylüyorum güzelliğim zaten dillere destan neden bu kadar da rahatsız oldunuz ki anlamadım çok öpüyorum şimdi sizi beyefendiciğim

hsnksy82

Normal Üye
4 Ağu 2026
34
58
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnanılmaz tatillere gittik yurt dışlarına gittik Türkiye’de gitmediğimiz il kalmadı her hafta görüşüyoruz çok değer veriyorum kendisine o da bana çok değer veriyor neden rahatsız oldunuz ben dünyanın en güzel kızıyım demiyorum ben prensesim diyorum bir markayım diyorum hala söylüyorum güzelliğim zaten dillere destan neden bu kadar da rahatsız oldunuz ki anlamadım çok öpüyorum şimdi sizi beyefendiciğim
Alan razı veren razı benlik durum yok mutluluklar size. Kendi adıma konuşuyorum sadece.Ben değer verdiğim kadının başkası ile birlikte olmasına katlanamam mesela :).Eşim doktor sürekli ben şöyleyim ben böyleyim özgüven patlamasından sıkıldım buralara geldim burda da görüştüğüm kişinin ben inanılmazım demesini istemezdim ..Size güzel günler bol kazançlar mutluluklar dilerim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar