Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Guzel bir gece

25 Eyl 2021
79
96
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda ne zamandir merak ettigim bir partnerdi. @EVA MELEZ Muhtesem bir fizigi baş döndürücü güzellligi ile kendisini ile tanismak sali gecesine nasip oldu. 4 saat lik bir gorusmede sohbeti ve guzelligi ile yaşadigim en keyifli gecelerden biriydi. Kendisi cok pozitif ve eglenceli bir yapisi vardi. Seks kisminda zaten muhteaem bir fizik var o zaten bir sey yapmasa bile siz kendinizi her an hazir hissediyorsunuz.
Kendisine bana vakit ayirdigi ve guler yuzlu hizmetinden dolayi cok tesekkur ederim. Istanbul a geldigimde ilk firsatta tekrar yanina gelecegim.💛💙💛💙

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,824
13,231
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

EVA MELEZ Çevrimdışı
9 Ocak 2025
813
2,921
Forumda ne zamandir merak ettigim bir partnerdi. @EVA MELEZ Muhtesem bir fizigi baş döndürücü güzellligi ile kendisini ile tanismak sali gecesine nasip oldu. 4 saat lik bir gorusmede sohbeti ve guzelligi ile yaşadigim en keyifli gecelerden biriydi. Kendisi cok pozitif ve eglenceli bir yapisi vardi. Seks kisminda zaten muhteaem bir fizik var o zaten bir sey yapmasa bile siz kendinizi her an hazir hissediyorsunuz.
Kendisine bana vakit ayirdigi ve guler yuzlu hizmetinden dolayi cok tesekkur ederim. Istanbul a geldigimde ilk firsatta tekrar yanina gelecegim.💛💙💛💙
Canım benim çok keyfli bir 4 saati 🥰 iyiki tanıştık yine yine beklerim ❤️ çoook opyorum 💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar