Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güncel referans Sena

Surpriselove Çevrimdışı
6 Haz 2022
141
357
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar,

Sena ile tanışıklığımız Ümraniye zamanlarından başlıyor, burada kendisini görünce geçmiş zamana ait referans yazımı geçtiğimiz hafta yazmıştım, bu da günceli olsun.

Kendisi Sancaktepe'ye taşınmış, geçtiğimiz zaman içinde güzelliklerine güzellik katmış, spor yapmış zayıflamış, daha fit olmuş, Ona söyledim buradan da diyorum her halinle güzelsin Senacım😍💯

Yeni ev ve lokasyon gayet güzel, ben araç ile gittim park sorunu vs. yaşamadım, giriş çıkış rahat, evi çok tatlı, tekrar hayırlı olsun🎈💒

Sena kapıyı derin göğüs dekolteli , siyah geceliği ile açtı, aradan uzun zaman geçince konuşacaklar da birikmiş, başladık hoş sohbete, ama benim gözlerim Sena'nın dolgun göğüslere kayıp duruyordu, duş için müsaade istediğimde, bir güzel teklif geldi, bende geleyim dedi, banyo yolunda , ayakta başlayan ön sevişme , evin duvarlarına yaslanarak devam etti, üzerimizdekilerden kurtulduk biran evvel ve sonra su altında sırılsıklam seviştik, banyodan çıkıp yatağa geçtik, tatlı dudaklarını, kıvrımlı kalçasını, dolgun göğüslerini öptüm defalarca, misyoner pozisyonda nirvanaya ulaştık 🔥🔥

Sex sonrası sereserpe uzanırken edilen sohbet de benim için çok özel ve anlamlıydı, gerçek bir kız arkadaşsın 💯 Güzelliğinden az kaldı toplantımı unutuyordum 😅

Hızlıca yanından mutlu bir şekilde ayrıldım, yaşattığın tüm güzellikler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek üzere, öpüyorum seni Sena 🥰😘

zarpara Çevrimdışı
20 Tem 2020
298
461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sena yı yaşayabilme mutluluğunu yansıtabilen güzel bir paylaşım.(y)

Acaba Teoman bey Sena ya misafir olduktan sonra bu parçayı yazmış olabilir mı diye düşünmüyor da değilim:LOL:

"DUŞ" profesörü teoman ve vokalisti
Yaşanılan o özel ana özel bir parça

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler 🙏

SENA Çevrimdışı
20 Nis 2025
695
3,178
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Arkadaşlar,

Sena ile tanışıklığımız Ümraniye zamanlarından başlıyor, burada kendisini görünce geçmiş zamana ait referans yazımı geçtiğimiz hafta yazmıştım, bu da günceli olsun.

Kendisi Sancaktepe'ye taşınmış, geçtiğimiz zaman içinde güzelliklerine güzellik katmış, spor yapmış zayıflamış, daha fit olmuş, Ona söyledim buradan da diyorum her halinle güzelsin Senacım😍💯

Yeni ev ve lokasyon gayet güzel, ben araç ile gittim park sorunu vs. yaşamadım, giriş çıkış rahat, evi çok tatlı, tekrar hayırlı olsun🎈💒

Sena kapıyı derin göğüs dekolteli , siyah geceliği ile açtı, aradan uzun zaman geçince konuşacaklar da birikmiş, başladık hoş sohbete, ama benim gözlerim Sena'nın dolgun göğüslere kayıp duruyordu, duş için müsaade istediğimde, bir güzel teklif geldi, bende geleyim dedi, banyo yolunda , ayakta başlayan ön sevişme , evin duvarlarına yaslanarak devam etti, üzerimizdekilerden kurtulduk biran evvel ve sonra su altında sırılsıklam seviştik, banyodan çıkıp yatağa geçtik, tatlı dudaklarını, kıvrımlı kalçasını, dolgun göğüslerini öptüm defalarca, misyoner pozisyonda nirvanaya ulaştık 🔥🔥

Sex sonrası sereserpe uzanırken edilen sohbet de benim için çok özel ve anlamlıydı, gerçek bir kız arkadaşsın 💯 Güzelliğinden az kaldı toplantımı unutuyordum 😅

Hızlıca yanından mutlu bir şekilde ayrıldım, yaşattığın tüm güzellikler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek üzere, öpüyorum seni Sena 🥰😘
Yaşadığımız keyifli ve değerli anlar için teşekkür ederim her zaman beklerim canım🫶💋

SENA Çevrimdışı
20 Nis 2025
695
3,178
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sena yı yaşayabilme mutluluğunu yansıtabilen güzel bir paylaşım.(y)

Acaba Teoman bey Sena ya misafir olduktan sonra bu parçayı yazmış olabilir mı diye düşünmüyor da değilim:LOL:

"DUŞ" profesörü teoman ve vokalisti
Yaşanılan o özel ana özel bir parça

Öyle bir anım olsun isterdim Teomanla😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar