- 22 Eki 2016
- 3,437
- 7,978
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın Nil hanım güzel mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Teşekkür ederimGünaydın Nil hanım güzel mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Teşekkür ederimGünaydın Nil hanım güzel mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Seksi kadın her an akıl alan güzellik sesi teni cilvesi
Ne kadar tatlı ve seksi olduğunun farkındasın dimi sen.. hani ol yani ol bu nasıl bi güzellik ki böyle
Günaydın bu ne sexsilik böyle @Barbie Nil mmm
Teşekkür ederim bebegimSeksi kadın her an akıl alan güzellik sesi teni cilvesi
Yaaa çok teşekkürlerNe kadar tatlı ve seksi olduğunun farkındasın dimi sen.. hani ol yani ol bu nasıl bi güzellik ki böyle![]()
Teşekkür ederimGünaydın bu ne sexsilik böyle @Barbie Nil mmm
Harika görünüyor..sevişmede de iyiyim diyorsa ziyaret etmek isterim
Siz gelmeyin bence, pazardan mal alır gibi yazmak hoş değil.Harika görünüyor..sevişmede de iyiyim diyorsa ziyaret etmek isterim
Günaydınlar balımGünaydın sexy baby
Harika güzelliğinizi ifade etmek için yazmıştım.Sevişme eklemem talihsiz olmuş,aslında genelleme var,şahsınızla ilgili değil.Sevişme,öpüşme konusunda o kadar ćok hayal kırıllıĝımız varki,o yüzden bu genelleme..Ama güzelliĝinizi ifade ile yetinmeliydim..yanlış anlama için Pardon!Siz gelmeyin bence, pazardan mal alır gibi yazmak hoş değil.
Herkes bir olmuyor genelleme yapmak hiç hoş değil ben burda eski üyeyim bir tane insandan benim için kötü bir şey demedi tabi ki de hep vurguluyorum sevişmeden seks olmaz sonuçta bizlerde insanız tanışacagız sohbet edeceğiz sevişecegiz en son seks dir...Harika güzelliğinizi ifade etmek için yazmıştım.Sevişme eklemem talihsiz olmuş,aslında genelleme var,şahsınızla ilgili değil.Sevişme,öpüşme konusunda o kadar ćok hayal kırıllıĝımız varki,o yüzden bu genelleme..Ama güzelliĝinizi ifade ile yetinmeliydim..yanlış anlama için Pardon!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!