Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günaydınlar 💃

26 Ocak 2023
401
145
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydın Nil Hanım.Sizden de kampanya bekliyoruz duo için değil sizinle tek görüşenler için☺️ @Barbie Nil

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
4 Ocak 2014
605
477
Cinsiyetiniz nedir?
Siz gelmeyin bence, pazardan mal alır gibi yazmak hoş değil.
Harika güzelliğinizi ifade etmek için yazmıştım.Sevişme eklemem talihsiz olmuş,aslında genelleme var,şahsınızla ilgili değil.Sevişme,öpüşme konusunda o kadar ćok hayal kırıllıĝımız varki,o yüzden bu genelleme..Ama güzelliĝinizi ifade ile yetinmeliydim..yanlış anlama için Pardon!

Barbie Nil Çevrimdışı
22 Eki 2016
3,437
7,978
Harika güzelliğinizi ifade etmek için yazmıştım.Sevişme eklemem talihsiz olmuş,aslında genelleme var,şahsınızla ilgili değil.Sevişme,öpüşme konusunda o kadar ćok hayal kırıllıĝımız varki,o yüzden bu genelleme..Ama güzelliĝinizi ifade ile yetinmeliydim..yanlış anlama için Pardon!
Herkes bir olmuyor genelleme yapmak hiç hoş değil ben burda eski üyeyim bir tane insandan benim için kötü bir şey demedi tabi ki de hep vurguluyorum sevişmeden seks olmaz sonuçta bizlerde insanız tanışacagız sohbet edeceğiz sevişecegiz en son seks dir...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar