- 6 Eyl 2025
- 1,036
- 5,117
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geldi bir fırtına, geçti bir tufan… Sevgili @ASYA ANKARA, zaman öyle hızlı akıp geçti ki sanki daha dün geldin, bugün gidiyorsun. Bazen bir sigara yakarsın, ucundaki ateş yavaş yavaş onu bitirir ama sen her nefesinde ayrı bir keyif alırsın; senin İstanbul maceran da biraz öyle oldu. Geldin, o güzel enerjinle hepimize dokundun, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan veda vakti geldi. Umarım İstanbul sana da en az senin bize iyi geldiğin kadar iyi gelmiştir. Değişik bir şehir, değişik bir trafik, değişik insanlar… Ama sen gittiğin her ortama uyum sağlayan, enerjisini hissettiren birisin. İyi ki geldin güzellik. Gerçekten sadece dışın güzel değil; enerjin, tavrın, samimiyetin ve güler yüzün de en az onun kadar güzel. İstanbul’da seni tanıyan herkes üzerinde güzel bir iz bıraktın. Ankara’daki forumdaşlar senin kıymetini zaten biliyorlardı ama şimdi biz İstanbul’daki forumdaşlar da bunu yakından görmüş olduk. Artık sen sadece Asya Ankara değil, biraz da Asya Ankara İstanbul oldun. Burada da seni sevenin, seni merak edenin ve tekrar görüşmeyi bekleyen çok kişi var. Umarım en kısa zamanda yolun yine İstanbul’a düşer; çünkü geldiğin gibi güzel anılar bırakıp gidiyorsun. İyi ki geldin, iyi ki seni tanıdık. Yolun açık olsun, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Geldi bir fırtına, geçti bir tufan… Sevgili @ASYA ANKARA, zaman öyle hızlı akıp geçti ki sanki daha dün geldin, bugün gidiyorsun. Bazen bir sigara yakarsın, ucundaki ateş yavaş yavaş onu bitirir ama sen her nefesinde ayrı bir keyif alırsın; senin İstanbul maceran da biraz öyle oldu. Geldin, o güzel enerjinle hepimize dokundun, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan veda vakti geldi. Umarım İstanbul sana da en az senin bize iyi geldiğin kadar iyi gelmiştir. Değişik bir şehir, değişik bir trafik, değişik insanlar… Ama sen gittiğin her ortama uyum sağlayan, enerjisini hissettiren birisin. İyi ki geldin güzellik. Gerçekten sadece dışın güzel değil; enerjin, tavrın, samimiyetin ve güler yüzün de en az onun kadar güzel. İstanbul’da seni tanıyan herkes üzerinde güzel bir iz bıraktın. Ankara’daki forumdaşlar senin kıymetini zaten biliyorlardı ama şimdi biz İstanbul’daki forumdaşlar da bunu yakından görmüş olduk. Artık sen sadece Asya Ankara değil, biraz da Asya Ankara İstanbul oldun. Burada da seni sevenin, seni merak edenin ve tekrar görüşmeyi bekleyen çok kişi var. Umarım en kısa zamanda yolun yine İstanbul’a düşer; çünkü geldiğin gibi güzel anılar bırakıp gidiyorsun. İyi ki geldin, iyi ki seni tanıdık. Yolun açık olsun, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Seviliyorsun güzel kadın
Vakit tamam bizi terk ediyorsun
Sen bir suydun sen bir ilaç Seninle bir bütün olabilirdik
Hoşçakal gözümün nuru,hoşçakal
Bu incecik bir veda havasıdır
Kalacak tüm izlerin hayatımızda
Gözümüzden bir damla yaş aktığında
Bir yer bulabilsek sana sarılacak .
Yorumsuz bir hayatı seçiyorum
Doymadık inan kanmadık sana
( not Ahmet kaya şarkısından alıntı dır )
Saygı ve sevgiyle…
İstanbul…Geldi bir fırtına, geçti bir tufan… Sevgili @ASYA ANKARA, zaman öyle hızlı akıp geçti ki sanki daha dün geldin, bugün gidiyorsun. Bazen bir sigara yakarsın, ucundaki ateş yavaş yavaş onu bitirir ama sen her nefesinde ayrı bir keyif alırsın; senin İstanbul maceran da biraz öyle oldu. Geldin, o güzel enerjinle hepimize dokundun, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan veda vakti geldi. Umarım İstanbul sana da en az senin bize iyi geldiğin kadar iyi gelmiştir. Değişik bir şehir, değişik bir trafik, değişik insanlar… Ama sen gittiğin her ortama uyum sağlayan, enerjisini hissettiren birisin. İyi ki geldin güzellik. Gerçekten sadece dışın güzel değil; enerjin, tavrın, samimiyetin ve güler yüzün de en az onun kadar güzel. İstanbul’da seni tanıyan herkes üzerinde güzel bir iz bıraktın. Ankara’daki forumdaşlar senin kıymetini zaten biliyorlardı ama şimdi biz İstanbul’daki forumdaşlar da bunu yakından görmüş olduk. Artık sen sadece Asya Ankara değil, biraz da Asya Ankara İstanbul oldun. Burada da seni sevenin, seni merak edenin ve tekrar görüşmeyi bekleyen çok kişi var. Umarım en kısa zamanda yolun yine İstanbul’a düşer; çünkü geldiğin gibi güzel anılar bırakıp gidiyorsun. İyi ki geldin, iyi ki seni tanıdık. Yolun açık olsun, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Seviliyorsun güzel kadın
Vakit tamam bizi terk ediyorsun
Sen bir suydun sen bir ilaç Seninle bir bütün olabilirdik
Hoşçakal gözümün nuru,hoşçakal
Bu incecik bir veda havasıdır
Kalacak tüm izlerin hayatımızda
Gözümüzden bir damla yaş aktığında
Bir yer bulabilsek sana sarılacak .
Yorumsuz bir hayatı seçiyorum
Doymadık inan kanmadık sana
( not Ahmet kaya şarkısından alıntı dır )
Saygı ve sevgiyle…
İstanbul…
Geldim, tanıştım, güldüm, güzel insanlar biriktirdim. Kısa zamana bu kadar güzel anı sığdırabileceğimi bilmiyordum. Bana sevgisini, samimiyetini ve dostluğunu hissettiren herkese yürekten teşekkür ederim.
Her sohbet, her kahkaha ve her an benim için çok kıymetliydi. Sizlerden ayrılırken valizimde sadece eşyalarım değil, unutulmayacak anılar ve kocaman bir sevgi de var.
Bu bir veda değil, yeniden görüşene kadar hoşça kal demek… Yolumuz yine kesişecek, buna inanıyorum.
İyi ki tanıştık, iyi ki hayatıma dokundunuz. Hepinizi çok seviyorum.![]()
Ağlarım bak biliyon duygusalım
Belli belli...Dönüş yaptığın belli.
Sen var ya harbiden ....Belli belli...Dönüş yaptığın belli.
Popoyu dönmüşsün bize![]()
Ağlama bebeğim .Ağlarım bak biliyon duygusalım![]()
Belli belli...Dönüş yaptığın belli.
Popoyu dönmüşsün bize![]()
Evet bitanem Göz acık kapatana kadar zaman su gibi akıp gecerAğlama bebeğim .
Sayılı gün çabuk geçer biz seni tekrar bekliyoruz .
Bizi valizde fazla tutma boğuluruz orada ..
![]()
Kalçalar açısından mı üstatgüzel kalçalı kraliçem lütfen hep böyle dön
Yaaa cok ayıpgüzel kalçalı kraliçem lütfen hep böyle dön
dönmesin geriye kraliçe hep burda istanbulda olsun göreceğimiz tek dönüş kalçalar olsunKalçalar açısından mı üstat![]()
aman maşallahlarrrrrt benden nazar gelmezYaaa cok ayıptotom a maşallah de
![]()
Söylediklerinize İmza yı nereye atıyoruz ..dönmesin geriye kraliçe hep burda istanbulda olsun göreceğimiz tek dönüş kalçalar olsun
kraliçeyle uygun görürse görüşen yapılır hatta böyle bir akımda başlatırız forumda
Yaaa cok ayıptotom a ma de
![]()
Bana uyarkraliçeyle uygun görürse görüşen yapılır hatta böyle bir akımda başlatırız forumda
Aaa güzel fikir bundan sonraki programlarımda totoma imza attırıp fotoğraf çektireceğimkraliçeyle uygun görürse görüşen yapılır hatta böyle bir akımda başlatırız forumda
Fikir babası benim bak ...Aaa güzel fikir bundan sonraki programlarımda totoma imza attırıp fotoğraf çektireceğim![]()
gitmeden sorayım güzel kadın ne zaman geri dönüşAaa güzel fikir bundan sonraki programlarımda totoma imza attırıp fotoğraf çektireceğim![]()
iyi fikir üstad mutlaka takipçisi olalım patentini alalımFikir babası benim bak ...
Bir daha ki gelişine kaldı tanışmamız güzellik..İstanbul…
Geldim, tanıştım, güldüm, güzel insanlar biriktirdim. Kısa zamana bu kadar güzel anı sığdırabileceğimi bilmiyordum. Bana sevgisini, samimiyetini ve dostluğunu hissettiren herkese yürekten teşekkür ederim.
Her sohbet, her kahkaha ve her an benim için çok kıymetliydi. Sizlerden ayrılırken valizimde sadece eşyalarım değil, unutulmayacak anılar ve kocaman bir sevgi de var.
Bu bir veda değil, yeniden görüşene kadar hoşça kal demek… Yolumuz yine kesişecek, buna inanıyorum.
İyi ki tanıştık, iyi ki hayatıma dokundunuz. Hepinizi çok seviyorum.![]()
Anlaştık üstatiyi fikir üstad mutlaka takipçisi olalım patentini alalım
İnşallah bitanem nasip görüşmekBir daha ki gelişine kaldı tanışmamız güzellik..
Bir türlü zamanı ayarlama şansım olamadı..
lütfen kusuruma bakma güzellik..
Uzatmadan zamanı , git ve hızlıca geriye gel
İstanbul seni
Çok sevdi..
Hijihiiiiiiyi fikir üstad mutlaka takipçisi olalım patentini alalım
baktık plan tutuyor imza yerlerini genişletiriz kraliçeHijihiiiii![]()
Sende sevdin ama gizli gizli . Yakından tanışmak da kısmet olur inş ..Bir daha ki gelişine kaldı tanışmamız güzellik..
Bir türlü zamanı ayarlama şansım olamadı..
lütfen kusuruma bakma güzellik..
Uzatmadan zamanı , git ve hızlıca geriye gel
İstanbul seni
Çok sevdi..
Evet akılllarda ki en doğru soru bugitmeden sorayım güzel kadın ne zaman geri dönüş
Hımmm mesttt oldummmmTeşekkürler....
Güle Güle git..
Güle Güle gel...
Agustos ortası inşallah kısmetEvet akılllarda ki en doğru soru bu
Ne zaman geliyooooonnnn . ??? Güzellik .
Hımmm en geç 15-16 sında bekliyoruzAgustos ortası inşallah kısmet![]()
umarım tekrarı olur gelişiniz
Tabiki bitanemumarım tekrarı olur gelişiniz
İnşallahHımmm en geç 15-16 sında bekliyoruz
Sebebi belli ..
Daha fazla bekletme bizi![]()
Eyvallah coştuuuuÜflemekle kalmam klima niyetine serinletirim seni![]()
Hoşçakal tatlı güler yüzlü adamGörüşmek üzere güzel bakışlı kadın![]()
Malesef evetacaba geç mi kaldık![]()
Evet bitanem yoldayım ama istikamet şuan Ankara degil Eskişehir gece Ankara tşk ederim güzel dileklerin içingüzel asya ankaralı olan ama istanbulu çok seven asya yolda kendine dikkat et varınca haber ver iyiyim diye geldim diye
Yolun açık olsun güzellik .Evet bitanem yoldayım ama istikamet şuan Ankara degil Eskişehir gece Ankara tşk ederim güzel dileklerin için![]()
En kısa zamanda inşallah bitanem şimdiden tarihi ayarladım gelmek için öpüyorum kocaman seniYolun açık olsun güzellik .
Bak sen gidiyorsun diye hava bile ağlıyor ..
gitme @ASYA ANKARA diye ..
Yolun ve bahtın hep açık olsun güle güle git yuvana düzenine ama bizler şimdiden hoş geldin demek için bekliyor olacağız ..
Ayna da sana gelsin ..En kısa zamanda inşallah bitanem şimdiden tarihi ayarladım gelmek için öpüyorum kocaman seni![]()
Rumeli hisar'ına bakarak arkanıza kıvrılmak vardı...
Ayna da sana gelsin ..
Bende kocaman öpüyorum ..
Gittiğin yağmurla gel ..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!