- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne güzel hoş be seksi şeyler var orada sana dair ama insanın içi gidiyor uzak oldukla dokunamadıkçaUslu olursanız rüyanızda Şirineyi görebilirsiniz
![]()
Tamam işte ben Şirine oluyorumSirineyi Bosver seni görmek için yaramazlık yapmak lazım sanırım![]()
Sen uslu ol her gece görürsün bencebu gece rüyamda görüp en yakın zamanda gerçeğini görelim![]()
İnşallah yakın bir zamanda canımNe güzel hoş be seksi şeyler var orada sana dair ama insanın içi gidiyor uzak oldukla dokunamadıkça![]()
Günaydın böyle sürünen olsa hep izlesemUslu olursanız rüyanızda Şirineyi görebilirsiniz
![]()
Ben duramıyorum uslu kendimi tutamıyorumUslu olursanız rüyanızda Şirineyi görebilirsiniz
![]()
Ozaman resmime bakGünaydın böyle sürünen olsa hep izlesem![]()
İzmir'e gelirseniz rüyanızda değil gerçekte de görebilirsinizevet çok haklısınız ben şirineyi ancak rüyada o yüzden çok usluyum
Ozaman zor görürsün ŞirineyiBen duramıyorum uslu kendimi tutamıyorum
eğer bir izmir xiyareti olursa net görürüm ben sizin gibi zarif ve şık bir hanımefendiyiİzmir'e gelirseniz rüyanızda değil gerçekte de görebilirsiniz![]()
Çok mutlu olurum sevinirim teşekkürler tanışmak dileğiyleeğer bir izmir xiyareti olursa net görürüm ben sizin gibi zarif ve şık bir hanımefendiyi
Şirineyi gördükten sonra da uslu olmamız gerekiyor mu?Uslu olursanız rüyanızda Şirineyi görebilirsiniz
![]()
hiç çıkma rüyalarımdan @Cansel Ulusoy hanım cımUslu olursanız rüyanızda Şirineyi görebilirsiniz
![]()
Yok onu görünce uslu olmana gerek bebişimŞirineyi gördükten sonra da uslu olmamız gerekiyor mu?![]()
Tamam, görünce yaramazlık serbest yaniYok onu görünce uslu olmana gerek bebişim![]()
Yeteri kadar uslu durdukUslu olursanız rüyanızda Şirineyi görebilirsiniz
![]()
İnci kolye yakışmışYeteri kadar uslu durduk
Artık yaramazlık zamanı ne zaman gelir ki ?
Maşallah![]()
Evet çok demiştinizÇok tahrik edici....
Demiştim size ... yakın foto çekimlerinde Muhteşem gözüküyorsunuz
Evet görürsen serbestTamam, görünce yaramazlık serbest yani![]()
Şirineyi görmemişsen uslu durmamışsın ozamanYeteri kadar uslu durduk
Artık yaramazlık zamanı ne zaman gelir ki ?
Maşallah![]()
Çok teşekkür ederimİnci kolye yakışmış![]()
İnci şahane bir takıÇok teşekkür ederimçok seviyordum inci kolye kadınlara çok yakıştığını düşünüyorum asil duruyor bence
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!