Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seni sevmelere ve öpmelere durmadan birbimizi öpmeye devam eder gibiyizHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Opmelere doyma bebegim bidaaa bidaaa bidaaaSarılırım , öperim, kucaklarim tekrar öperim![]()
Bak bunlar guzel seyler yasayalimSeni sevmelere ve öpmelere durmadan birbimizi öpmeye devam eder gibiyiz![]()
Dışarısı çok soğuk üşüdüm beni ısıtırmısın derim ve sımsıkı sarılırımHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Usumusum de isinmaya ihtiyacım varmis gibiDışarısı çok soğuk üşüdüm beni ısıtırmısın derim ve sımsıkı sarılırım![]()
baştan çıkarıcıHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Tada bidaha bak o zaman askimörgülü saçlarına bayılıyorum tadına doyulmuyor![]()
Ayiltirim bebeğimseni görür görmez bayılır kalırım![]()
Ne olurdu nelerHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Yani şu fotoyu görmeden önce üşüyordum gerisini sen anlamışındırHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Yaşayacağız hayatıma aynen bu fotodaki gibi hızlı ve anlamlı bir şekilde girdin güzelim benimBak bunlar guzel seyler yasayalim![]()
Seksi öpüp şaplak atasım geldiHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Hemen hemen hemen yapSeksi öpüp şaplak atasım geldi![]()
Ah yerimm ya sen de oyle askimYaşayacağız hayatıma aynen bu fotodaki gibi hızlı ve anlamlı bir şekilde girdin güzelim benim![]()
Baya iyi anladimYani şu fotoyu görmeden önce üşüyordum gerisini sen anlamışındır
Hayatıma bilmemde kapıda böyle karşılasan çok güzel şeyler yaşanabilir kapı arkasındaBaya iyi anladim![]()
enrciiiHayatina birden boyle girsem n’apabilirsin ki![]()
Ben sana daha neler neler yapacağım aklın gidecekHemen hemen hemen yap![]()
Enerci lazimsa verelimenrciii![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!