Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir cesaret ile hiç değilse gözucu bakayım dedim @BEGÜM medusa gibisin taş kestimCesaretin varsa yaklaş.![]()
Yürek dayanmaz keşke yakından görsekCesaretin varsa yaklaş.![]()
Çizmeler bozmuşCesaretin varsa yaklaş.![]()
HahahahaBir cesaret ile hiç değilse gözucu bakayım dedim @BEGÜM medusa gibisin taş kestim
Tabiki de uzak kalmak ne mümkün , böyle güzellikleri keşfetmeyi severimCesaretin varsa yaklaş.![]()
YanmayalımCesaretin varsa yaklaş.![]()
Yakmanı özledim hazz dolu anlar bi başka senleCesaretin varsa yaklaş.![]()
Güzelliğinden Gözlerim yanıyor şu lazimm itfaiye çağırınCesaretin varsa yaklaş.![]()
Umarım bir gün oda olur hayatımYürek dayanmaz keşke yakından görsek![]()
Öyle mi olmuş sen çektiğinde resim giymezsin hayatım onlarıÇizmeler bozmuş![]()
Güzelliğinden Gözlerim yanıyor şu lazimm itfaiye çağırın![]()
Giymesin derken anladımÖyle mi olmuş sen çektiğinde resim giymezsin hayatım onları![]()
Tabiki de uzak kalmak ne mümkün , böyle güzellikleri keşfetmeyi severim![]()
Cizmelerimi beğenmemişsin ya resmi çeken benim sen de kendini çektiğinde giymezsin çizmeleri demek istemiştimGiymesin derken anladım![]()
Sana meydan okumuşAh @BEGÜM hanım ah.. dimi @yasakelma80 üstadım
Yok beğenme falan değil sana klasik yakışır ayakkabı siyah yüksek topuklu ayakkabı o manada dedim kelebekCizmelerimi beğenmemişsin ya resmi çeken benim sen de kendini çektiğinde giymezsin çizmeleri demek istemiştim![]()
Gözüm yetiyor da yüreğim yemiyor bakmaya. Dur kalp ilaçlarımı alayım da önce..![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!