Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gözleri Su Yeşili

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayşegül Aldinç’in en sevdiğimin şarkısıdır : Gözlerin Su Yeşili.. Sevgili Asel’in güzel gözleri direk bu şarkıyı hatırlattı.. @Asel ARJİN

Uzun süredir görüşmek için fırsat kolluyordum ama bir türlü denk gelememiştik.. Geçtiğimiz zamanlarda sonunda denk getirebildik

Çok merkezi ve çok kolay ulaşılır evinde beni güzel ikramları ve hoş sohbeti ile ağırladı.. İlk dakikadan gidene kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamayacak kadar güzel bir sohbetti.. Kişiliği ve kültürü ile bana keyif verdi..

Özel anlar da çok keyifliydi.. Ateşinin ve isteğinin çok yüksek derecede olduğunu ve her saniyesinde keyif verdiğini söyleyebilirim..

Kaplan benzetmesininin az kaldığını NET söyleyebilirim

Herşey gönlüne göre olsun Aselciğim 💘🫶💐 @Asel ARJİN

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekkürler. Şık yazılarınız var

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
840
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayşegül Aldinç’in en sevdiğimin şarkısıdır : Gözlerin Su Yeşili.. Sevgili Asel’in güzel gözleri direk bu şarkıyı hatırlattı.. @Asel ARJİN

Uzun süredir görüşmek için fırsat kolluyordum ama bir türlü denk gelememiştik.. Geçtiğimiz zamanlarda sonunda denk getirebildik

Çok merkezi ve çok kolay ulaşılır evinde beni güzel ikramları ve hoş sohbeti ile ağırladı.. İlk dakikadan gidene kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamayacak kadar güzel bir sohbetti.. Kişiliği ve kültürü ile bana keyif verdi..

Özel anlar da çok keyifliydi.. Ateşinin ve isteğinin çok yüksek derecede olduğunu ve her saniyesinde keyif verdiğini söyleyebilirim..

Okuruna keyif veren paylaşımınız için teşekkürler üstadım.

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
707
769

Seni unutmadım Can Yücel 🥰🥰🥰 Bir Güzel İnsan daha tandıgım ıcın çok ama mutlu ve sanslıyımmm💚💚 Harika bir görüşme oldu benim ıcınde zaman şu gibi nasl geçti anlamadım bir görülmeye daha imza attırdıgım ıcın ne mutlu bana kocaman sevgilerimi iletiyorum. Şans bızden yana olsun 💙

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni unutmadım Can Yücel 🥰🥰🥰 Bir Güzel İnsan daha tandıgım ıcın çok ama mutlu ve sanslıyımmm💚💚 Harika bir görüşme oldu benim ıcınde zaman şu gibi nasl geçti anlamadım bir görülmeye daha imza attırdıgım ıcın ne mutlu bana kocaman sevgilerimi iletiyorum. Şans bızden yana olsun 💙
💘💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar