Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gökçe'li Anlar

21 Ağu 2025
68
100
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ataşehir semalarından merhabalar mavişler ve pembişler,

Öncelikle Gökçe Hanım için uzun bir zamandır görüşme isteğim bulunmaktaydı. Referansları da okudukça bir Gökçe etkisi olduğunun kanaatine vardım. Hakkıyla az bile yazılmış.

Kendisi yaşını göstermeyen , pamuk yumuşaklığına sahip , sohbeti, deneyimi ve tecrübesini de karşı tarafa aktarmayı bilen ne şekilde yaklaşacağını ve en iyisini nasıl yapacağını bilen bir kadın...

Kendisiyle Cumartesi günü 4 saatlik bir programımızı gerçekleştirdik. Kapıdan girişten itibaren sıcak, samimi ve ılımlıydı daha da fazlasını sohbet ve yatak sırasında hissettirebiliyor.

İlk görüşmemize istinaden sohbet ile başlayıp kahvemizi yudumladık. Sohbet sonrasında yatakta çok iyi ve uyumlu olduğunu belirtebilirim. Yatak konusunda çok da fazla detaya girmek istemiyorum. Zaten kendisini kanıtlamış olduğunu referanslar dan görülmektedir. Manzarası her anlamda ve her pozisyonda müthiş olduğunu belirtebilirim.

Kendisinin önerilerini de aklıma kazıdım. Bir sonraki seanslarımızda dikkate almaya çalışacağım. Bu yöndede size katkısı oluyor.

Ek olarak kırmızı oje isteğimi kırmaması da beni ayrıca mutlu etti. Kıyafetlerinde üzerinde çok güzel gözükmesi karşısındaki kişiyi ayrıca mutlu ve tahrik ettiğini söyleyebilirim

Her şey için teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle Pamuk Kadın...

Hemsireis37 Çevrimdışı
25 Kas 2025
98
118
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Öncelikle Gökçe Hanım için uzun bir zamandır görüşme isteğim bulunmaktaydı. Referansları da okudukça bir Gökçe etkisi olduğunun kanaatine vardım. Hakkıyla az bile yazılmış.

Kendisi yaşını göstermeyen , pamuk yumuşaklığına sahip , sohbeti, deneyimi ve tecrübesini de karşı tarafa aktarmayı bilen ne şekilde yaklaşacağını ve en iyisini nasıl yapacağını bilen bir kadın...

Kendisiyle Cumartesi günü 4 saatlik bir programımızı gerçekleştirdik. Kapıdan girişten itibaren sıcak, samimi ve ılımlıydı daha da fazlasını sohbet ve yatak sırasında hissettirebiliyor.

İlk görüşmemize istinaden sohbet ile başlayıp kahvemizi yudumladık. Sohbet sonrasında yatakta çok iyi ve uyumlu olduğunu belirtebilirim. Yatak konusunda çok da fazla detaya girmek istemiyorum. Zaten kendisini kanıtlamış olduğunu referanslar dan görülmektedir. Manzarası her anlamda ve her pozisyonda müthiş olduğunu belirtebilirim.

Kendisinin önerilerini de aklıma kazıdım. Bir sonraki seanslarımızda dikkate almaya çalışacağım. Bu yöndede size katkısı oluyor.

Ek olarak kırmızı oje isteğimi kırmaması da beni ayrıca mutlu etti. Kıyafetlerinde üzerinde çok güzel gözükmesi karşısındaki kişiyi ayrıca mutlu ve tahrik ettiğini söyleyebilirim

Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
16,012
13,372
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

GECE Çevrimiçi
13 Ocak 2025
168
538

Canım benim güzel sözlerin ve referansın için çok teşekkür ederim. Oldukça keyifli saatler geçirdim seninle.
Tanıştığıma çok çok memnun oldum, tekrar karşılaşmak dileğiyle.
Çok öpüyorum seni 😘😘

Sensual3 Çevrimdışı
18 Ağu 2025
115
122
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve kapsamlı referans, sevişmenize sağlık, devamını bekliyoruz 👏👏

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,668
11,419
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar