Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gökçe ile Hasret Gidermeceler part #1456312 🙂

caporegime Çevrimdışı
16 Ara 2023
73
185
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müsait olduğum ilk fırsatta hemen bir kaç saat için yine @GÖKÇE ye misafir oldum.Önceki referanslarımda yazmış olmalıyım ama yenilemekte fayda var.Evinin konumu güzel bir yerde , ulaşımı kolay.Evi zaten çok hoş,derli toplu tertemiz,onun sade ama şık olan zevkine bayılıyorum.Her evine gittiğimde zihnim dinginleşiyor , enerji doluyorum.İkramları ve misafirperverliğine diyecek bir şey yok zaten o minik elleri dert görmesin :) Kendisi zaten çıtı pıtı tatlı mı tatlı tam bir lolita 😘Ağırlık sporu yapan biri olarak ,Gökçe'nin de spor yaparak kendisine bakmasını ve diğer her konuda da özenli olmasını hem takdir ediyorum hem de çok hoşuma gidiyor. İçindeki o güzel insanı seviyorum.Hatun lotus çiçeği gibi de kokuyor missss 🤌🏼 ee daha ne olsun :)

Kendisine tekrar herşey için teşekkür ediyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere🙂😘
(de-da eklerini yanlış yazanlara uyuz olduğunu bildiğimden bu ekler hangi hallerde ayrı hangi hallerde bitişik yazılır konusu hakkında https://tdk.gov.tr/icerik/yazim-kurallari/baglac-olan-da-denin-yazilisi/ adresi kaynak alınarak cümleler itina ile yazılmıştır.Yine de bir yanlış varsa bu TDK'nın yanlışıdır.O zaman onlar düşünsün 😁😎

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,666
11,416
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
508
682
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müsait olduğum ilk fırsatta hemen bir kaç saat için yine @GÖKÇE ye misafir oldum.Önceki referanslarımda yazmış olmalıyım ama yenilemekte fayda var.Evinin konumu güzel bir yerde , ulaşımı kolay.Evi zaten çok hoş,derli toplu tertemiz,onun sade ama şık olan zevkine bayılıyorum.Her evine gittiğimde zihnim dinginleşiyor , enerji doluyorum.İkramları ve misafirperverliğine diyecek bir şey yok zaten o minik elleri dert görmesin :) Kendisi zaten çıtı pıtı tatlı mı tatlı tam bir lolita 😘Ağırlık sporu yapan biri olarak ,Gökçe'nin de spor yaparak kendisine bakmasını ve diğer her konuda da özenli olmasını hem takdir ediyorum hem de çok hoşuma gidiyor. İçindeki o güzel insanı seviyorum.Hatun lotus çiçeği gibi de kokuyor missss 🤌🏼 ee daha ne olsun :)

Kendisine tekrar herşey için teşekkür ediyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere🙂😘
(de-da eklerini yanlış yazanlara uyuz olduğunu bildiğimden bu ekler hangi hallerde ayrı hangi hallerde bitişik yazılır konusu hakkında https://tdk.gov.tr/icerik/yazim-kurallari/baglac-olan-da-denin-yazilisi/ adresi kaynak alınarak cümleler itina ile yazılmıştır.Yine de bir yanlış varsa bu TDK'nın yanlışıdır.O zaman onlar düşünsün 😁😎
Referans ve paylaşım için teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
827
834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

GECE Çevrimdışı
13 Ocak 2025
168
536

Canım benim seninle vakit geçirmek gerçekten harika! Oldukça ortak noktamızın olması daha da keyifli hale getiriyor.
Güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum.
De - da ayrımını öylesine bir söylemiştim ya, ne ara aklına kazıdın?😏
Tekrar görüşene kadar hem kendine iyi bak, hem de beni özle😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar