Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gizli Hazine; İmge with -KaiserSoze- vol2

28 Ara 2020
49
165
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk görüşmede doyamadığım için dün İmge ile 3 saatlik 2. görüşmemizi gerçekleştirdik. Yine çok keyif aldığım ve de maalesef yine doyamadığım bir görüşme oldu.

Muhabbeti benim gibi seven ilk amacı insan tanımak olan, tanıyınca da yaşanan birliktelikten çok daha zevk alan benim gibiler için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim. İmge genç yaşına rağmen olgunluğu ve de zekası ile gerçekten muhabbetine doyamadığım bir arkadaş. Benim için en önemli detaylardan biri de karşıdaki insanın davranışlarının doğal olması, İmge doğallığın dürüstlüğün ve gfe deneyiminin vücut bulmuş hali diyebilirim. Doğal demişken İmgenin vücudundaki doğal güzellikler anlatılmaz yaşanır, ben iliklerime kadar yaşadım ama anlatmaya çalışayım.. Doğal büyük göğüs-ince bel-dik kalça kombinasyonu bgne kadar tanıştığım tüm hatun kişiler içinde zirveye oynar. Bana en başta fotoları fake gibi gelmişti ama ne görüyorsanız onla karşılaşıyorsunuz buna emin olun, daha fazla anlatmayayım bir kere siz de bu gizli hazineyi yaşayınız.. Ek olarak İmge gibi içten öpüşmeyen sevgililerim oldu desem de yalan olmaz. Özetlemek gerekirse “İmge” onun ruhundan anlayana cenneti vaad eder, anlamayana gerçek dünyayı, kızdırana ise cehennemi..

Yine son olarak forumun nezih şekilde yaşamına devam etmesini sağlayan değerli emekçilerine @kadikoylu @Deadpool ve bilmediğim diğer arkadaşlara saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Son 1 yılda forumdan 7 farklı kişi ile görüştüm ve hiç pişman olmadım, benim için 2 dönem var forumdan önce/forumdan sonra..Kıymet bilene çok ama çok büyük hazine var burada..

5efik Çevrimdışı

5efik

0
6 May 2018
95
133
Cinsiyetiniz nedir?
İlk görüşmede doyamadığım için dün İmge ile 3 saatlik 2. görüşmemizi gerçekleştirdik. Yine çok keyif aldığım ve de maalesef yine doyamadığım bir görüşme oldu.

Muhabbeti benim gibi seven ilk amacı insan tanımak olan, tanıyınca da yaşanan birliktelikten çok daha zevk alan benim gibiler için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebilirim. İmge genç yaşına rağmen olgunluğu ve de zekası ile gerçekten muhabbetine doyamadığım bir arkadaş. Benim için en önemli detaylardan biri de karşıdaki insanın davranışlarının doğal olması, İmge doğallığın dürüstlüğün ve gfe deneyiminin vücut bulmuş hali diyebilirim. Doğal demişken İmgenin vücudundaki doğal güzellikler anlatılmaz yaşanır, ben iliklerime kadar yaşadım ama anlatmaya çalışayım.. Doğal büyük göğüs-ince bel-dik kalça kombinasyonu bgne kadar tanıştığım tüm hatun kişiler içinde zirveye oynar. Bana en başta fotoları fake gibi gelmişti ama ne görüyorsanız onla karşılaşıyorsunuz buna emin olun, daha fazla anlatmayayım bir kere siz de bu gizli hazineyi yaşayınız.. Ek olarak İmge gibi içten öpüşmeyen sevgililerim oldu desem de yalan olmaz. Özetlemek gerekirse “İmge” onun ruhundan anlayana cenneti vaad eder, anlamayana gerçek dünyayı, kızdırana ise cehennemi..

Yine son olarak forumun nezih şekilde yaşamına devam etmesini sağlayan değerli emekçilerine @kadikoylu @Deadpool ve bilmediğim diğer arkadaşlara saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Son 1 yılda forumdan 7 farklı kişi ile görüştüm ve hiç pişman olmadım, benim için 2 dönem var forumdan önce/forumdan sonra..Kıymet bilene çok ama çok büyük hazine var burada..

Kaleminize sağlık, güzel bir paylaşım olmuş.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler... (y)

28 Ara 2020
49
165
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@İMGE 'nin gizli bir güzellik oluşu ve bahsettiğiniz gibi tadının eşsiz oluşu, kainatlar arası bir eşsizliktir bana göre. Sohbeti ve kültürel birikimi lafta değil, gerçektedir. Kadın kavramına başka bir nitelik ve anlam kazandırıyor. Bende sizin gibi 3 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Bende ikinci bir randevu için sabırsızlanıyorum. İlk işlerimden boşa çıktığımda "İmgelencem" bende. Teşekkür ediyorum size. Demekki fiziğinin muhteşemliği, yüz güzelliğinin eşsizliği ve kişiliğinin nadideliği için böyle düşünen tek kişi ben değilmişim 😇🧿

Aynı düşünceleleri paylaşıyorum hocam yalnız değilsiniz, arada “İmgelenmek” lazım cidden farklı bir tat var bu kızda. Tabi ki göreceli bir kavram ve frekansların tutması ile de alakalı ama sohbetine,fiziğine doyum olmuyor.

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449

Seni yeniden görmekten çok mutlu olduğumu zaten biliyorsun☺️😘her iki görüşmemiz de benim için tam olarak benzeri olmayan şekilde geçti demekten alıkoyamayacağım kendimi 😘 tüm samimiyetinle huzurlu hissettirdiğin için çok teşekkür ederim 🤍🌸 iyi ki tanımışım seni 😇 çok öpüyorum 💋

Atom Karınca Çevrimdışı
24 Ağu 2020
68
153
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten çok iyi bir yere değindin üstad bu platformda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Çok güzel bir ortamda kaliteli zamanlar geçiriyoruz Daha önceki çoğu ilişkilerimde hep pişmanlıklar
kamikaze ile dolu hikayeler şimdi keyifli anılar oldu.Pembişlerinden üyelerine çok güzel bir program olmuş Tebrikler herkese 👏👏👏

28 Ara 2020
49
165
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni yeniden görmekten çok mutlu olduğumu zaten biliyorsun☺😘her iki görüşmemiz de benim için tam olarak benzeri olmayan şekilde geçti demekten alıkoyamayacağım kendimi 😘 tüm samimiyetinle huzurlu hissettirdiğin için çok teşekkür ederim 🤍🌸 iyi ki tanımışım seni 😇 çok öpüyorum 💋

Huzurlu hissettirebildiğim için ne mutlu bana, karşılıklı aynı duyguları hissetmek daha büyük keyif verdi şu an😍 İyi ki bir şekilde denk geldik cidden, tüm güzellikleri hak ediyorsun🥰 Ocak ayı dozumu aldım, Şubatta “İmgeLove” aşı günümde yine görüşürüz, 😙 öpüyorum güzel kalbinden.

28 Ara 2020
49
165
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten çok iyi bir yere değindin üstad bu platformda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Çok güzel bir ortamda kaliteli zamanlar geçiriyoruz Daha önceki çoğu ilişkilerimde hep pişmanlıklar
kamikaze ile dolu hikayeler şimdi keyifli anılar oldu.Pembişlerinden üyelerine çok güzel bir program olmuş Tebrikler herkese 👏👏👏

Tecrübeli adam bilir hocam forumun kıymetini, forumdan önce de bazı güzel arkadaşlıklar kurdum ama çoğu sizin de değindiğiniz gibi kepazelikti benim için. Forum candır gerisi heyecan, tabi kadir kıymetini bilene..

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Huzurlu hissettirebildiğim için ne mutlu bana, karşılıklı aynı duyguları hissetmek daha büyük keyif verdi şu an😍 İyi ki bir şekilde denk geldik cidden, tüm güzellikleri hak ediyorsun🥰 Ocak ayı dozumu aldım, Şubatta “İmgeLove” aşı günümde yine görüşürüz, 😙 öpüyorum güzel kalbinden.
Sen de tüm güzellikleri hak ediyorsun 😜

5 Ara 2021
169
205
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İmge hanımla ilgili o kadar güzel yorumlar yazılıyor ki bir daha ki İstanbul seyahatinde randevu talep etmek şart oldu..:)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar