Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme GFE nin Kelime Anlamı

burak144712

Normal Üye
10 Ocak 2025
13
80
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Ceylin ile dün gece 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Evin giriş, çıkışı çok rahat, otopark sorunu yok. Randevu alma aşamasında iletişim sorunsuz ve samimiydi. Yanına geldiğimde de kız arkadaşımın yanında gibi hissettirdi sıcakkanlı tavırlarıyla.
Kısa bir sohbetten sonra odasına geçtik. Fiziği mükemmel, göğüsleri ve kalçası dolgun, vücuduna bayıldım. Sohbet kısmında ne kadar samimiyse yatakta da tamamen GFE yaşatıyor. Hem ilişki sırasında hem de arada uzanırken çok keyifli zaman geçirdim sayesinde. İyi ki tanımışım, öpüyorum

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,461
1,658
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Ceylin ile dün gece 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Evin giriş, çıkışı çok rahat, otopark sorunu yok. Randevu alma aşamasında iletişim sorunsuz ve samimiydi. Yanına geldiğimde de kız arkadaşımın yanında gibi hissettirdi sıcakkanlı tavırlarıyla.
Kısa bir sohbetten sonra odasına geçtik. Fiziği mükemmel, göğüsleri ve kalçası dolgun, vücuduna bayıldım. Sohbet kısmında ne kadar samimiyse yatakta da tamamen GFE yaşatıyor. Hem ilişki sırasında hem de arada uzanırken çok keyifli zaman geçirdim sayesinde. İyi ki tanımışım, öpüyorum
Paylaşımınız için teşekkürler.. 🤩

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,171
12,005
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba bebeğim 🤗😘😘😘😘💋.İyiki görüştük ama ☺️☺️.Senin gibi tatlı birini tanımış oldum 😚😚😋😋.Bende seninle oldukça keyifli bir zaman geçirdim aşkım 😘 💋 🤗. Ayrıca çok güzel kokuyorsun 😍😍. Parfümüne bayıldım balım 😎.Ne zaman istersen her zaman beklerim aşkım 💋 🤗 😋. Arayı fazla açmayalım.Tekrar görüşüne kadar kendine çok çok iyi bak görüşürüz aşkım benim 😍😘😘❤️❤️☺️😚😚😘😍😍😍😘☺️❤️❤️❤️☺️🤗🤗😋😋🤗💋💋💋☺️❤️🌺🌺👅💋😋😋🤗💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar