Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçekten iyi geldin

Cool371980

Normal Üye
10 Kas 2020
23
80
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar uzun zamandır @Alev DEMİR ile whatsapp'dan yazışıyorduk ama bir türlü denk gelmeyen görüşmemizi en sonunda nihayete erdirdik. İyi ki de erdirmişim.
Konum olarak oldukça kolay yerde, karşılaması çok sıcaktı. Kendisi de keza öyle, gerçekten kibar, güler yüzlü, misafirperver. Çok sıcak kanlı, soğuk değil, pozitif bir enerjisi var.
Görüşme kısmında da da gerçekten çok ama çok memnun kaldım, bir erkeği nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor. Daha fazla da bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Birbirimize bu kadar yakın olup da ( neredeyse yürüme mesafesi ) şimdiye kadar tanışmadığıma çok ama çok pişmanım açıkçası.
Bende seni yatakta mutlu ettiğimi düşünüyorum - Tekrar görüşmek üzere @Alev DEMİR

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Alev DEMİR Çevrimdışı
3 Tem 2025
379
2,264
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşlar uzun zamandır @Alev DEMİR ile whatsapp'dan yazışıyorduk ama bir türlü denk gelmeyen görüşmemizi en sonunda nihayete erdirdik. İyi ki de erdirmişim.
Konum olarak oldukça kolay yerde, karşılaması çok sıcaktı. Kendisi de keza öyle, gerçekten kibar, güler yüzlü, misafirperver. Çok sıcak kanlı, soğuk değil, pozitif bir enerjisi var.
Görüşme kısmında da da gerçekten çok ama çok memnun kaldım, bir erkeği nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor. Daha fazla da bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Birbirimize bu kadar yakın olup da ( neredeyse yürüme mesafesi ) şimdiye kadar tanışmadığıma çok ama çok pişmanım açıkçası.
Bende seni yatakta mutlu ettiğimi düşünüyorum - Tekrar görüşmek üzere @Alev DEMİR
Tatlımmmm 🥰 Ben de seni tanıdığıma ve birlikte keyifli vakit geçirdiğimize çok memnun oldum. En kısa zamanda yine görüşmek dileğiyle, kendine çok iyi bak komşum. ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar