Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gerçek bir Lady

• Konbuyu başlatan zzura
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38

zzura

Normal Üye
15 Eki 2024
1
10
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün @LADY IRMAK hanımla iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.

Kendisi oldukça güler yüzlü, hoş sohbet ve keyifli birisi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Özel anlar için fazla detaya girmek istemiyorum ancak kendisi oldukça güzel ve alımlı. Görüşmeden hoş ayrilmaniz için elinden geleni yapıyor.

Evi ise oldukça düzenli, temizdi. Banyoda önce düşünülmüş tek kullanımlık ürünler vardı. Giriş cikis çıkış sorunu yok ve araçla gelecekler için de park yeri bolca mevcut.

Evime bu kadar yakın mesafede böyle güzel bir hanım arkadaş bulduğum için çok şanslıyım, buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine :)

onur80 Çevrimdışı
13 Ocak 2025
217
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bosuna lady irmak demiyorlar her ne kadar tanimak kismet olmadiysa bile.kibar elit bayan kendini durusunla herseyi ile belli eder. irmak hanim candir gerisi heycandir.!

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
311
2,317
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Kendisi oldukça güler yüzlü, hoş sohbet ve keyifli birisi. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Özel anlar için fazla detaya girmek istemiyorum ancak kendisi oldukça güzel ve alımlı. Görüşmeden hoş ayrilmaniz için elinden geleni yapıyor.

Evi ise oldukça düzenli, temizdi. Banyoda önce düşünülmüş tek kullanımlık ürünler vardı. Giriş cikis çıkış sorunu yok ve araçla gelecekler için de park yeri bolca mevcut.

Evime bu kadar yakın mesafede böyle güzel bir hanım arkadaş bulduğum için çok şanslıyım, buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine :)

Referansınız için çok teşekkür ediyorum. Zaman akıp gitti anlam veremedim. Her ne kadar taşınacak olsamda artık yemi evime gelirsin. Yakın diye çok mutlu olmuştun ama. Sen heryere gelirsin. ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar