- 24 Ara 2020
- 118
- 217
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daniella gerçekten çok genç ve güzel, melek gibi masum öncelikle bunun altını çizmeliyim. Bu gençlik yanında tecrübesizliği de getiriyor tabi ki. Forumdaki pembişler yıllardır bir standart oluşturdu sağ olsunlar. Daniella'nın da bu standartta hizmet vermesi için baya bi pişmesi lazım diye düşünüyorum. İlişkinin onun için bir iş olduğu çok belli oluyor. Muhabbet başlatabilmek biraz zor çünkü çekingen bir yapıda. Sanırım bu referansta ayrıntıya girmem de gerekecek. Öpüşme konusunda karar verememiş gibi. Dudaklarına yapışırsan ve biraz ısrar edersen var. Frenchkiss değil tabi dudak sürtüşmesi tarzı. İsterse güzel oral yapıyor. 2. seans ortası bi kısa denedik güzeldi. Kendine oral yaptırmadı. Poziyon konusunda isteklere cevap veriyor. Hem kendi hem de partnerin sağlığı, sürekliliği ve zevki için kayganlaştırıcı kullanımı tavsiye ederim. Belki fazla görüşmeden belki de isteksizlikten baya kuruydu. 2. Seansta kuru kuru gitmedi ne diyim. Modum düştü enerjim bitti. Seansı mutlu sonla bitiremedik.
Ev konusunda rahat olabilirsiniz. Evi temiz, ikramı var ve giriş çıkışı en rahat evlerden diyebilirim. Park yeri de kolay bulunur.
Bence yaşını ve yeni başladığını göz önüne alırsak gayet normal. Tekrar gider miyim diye düşünüyorum. Sanırım tekrar ziyaret edeceğim. Bende merak uyandırıyor çünkü. Samimiyet ilerledikçe ilişkinin nasıl bir hal alacağını merak ediyorum.
Her şey için teşekkür ederim güzellik.
Ev konusunda rahat olabilirsiniz. Evi temiz, ikramı var ve giriş çıkışı en rahat evlerden diyebilirim. Park yeri de kolay bulunur.
Bence yaşını ve yeni başladığını göz önüne alırsak gayet normal. Tekrar gider miyim diye düşünüyorum. Sanırım tekrar ziyaret edeceğim. Bende merak uyandırıyor çünkü. Samimiyet ilerledikçe ilişkinin nasıl bir hal alacağını merak ediyorum.
Her şey için teşekkür ederim güzellik.