- 21 Ocak 2021
- 80
- 214
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İzmir'e yolum düştügünde yapmak istediğim ilk şeylerden birisi @Ecem Arslan ile görüşmekti. Fotoğraflarındaki güzelliği ve bir sürü olumlu referansa rağmen beni en çok tanıtım yazısı etkiledi diyebilirim. Burada gördüğüm en nitelikli tanıtım yazılarından birisiydi ve kaliteli vakit geçirme arayışındaki birisi olarak dikkatimi çekmemesi mümkün değildi. Böyle bir kadınla paylaşabilecek çok şeyimin olacağını düşündüm ve bunun için gecelik program yapmanın en uygun olacağına karar verdim. Bir gün önceden iletişime geçtik ve programımızı kesinleştirdik.
Ertesi gece saatler 00.00'ı gösterdiğinde 6 saatlik program için evine geldim. Çok sıcak bir karşılamayla başladı ve daha da sıcak bir şekilde devam etti. Sempatikliği ve konuşkanlığıyla hemen sizi içinize alıveren bir yapısı var. Elektrik tutunca hem karşılıklı zevkler, hem de sohbetin kalitesi üst düzey şekilde yaşandı. 6 saat nasıl geçti anlamadık bile. Gecenin karanlığında başladık, insanlar sabah yeni bir güne uyanırken de vedalaştık. Yaşattıkların kadar, özellikle verdiğin tavsiyeleri hiç unutmayacağım. Bende her anlamda iz bırakan bir görüşme oldu. Her şey için teşekkürler
Ertesi gece saatler 00.00'ı gösterdiğinde 6 saatlik program için evine geldim. Çok sıcak bir karşılamayla başladı ve daha da sıcak bir şekilde devam etti. Sempatikliği ve konuşkanlığıyla hemen sizi içinize alıveren bir yapısı var. Elektrik tutunca hem karşılıklı zevkler, hem de sohbetin kalitesi üst düzey şekilde yaşandı. 6 saat nasıl geçti anlamadık bile. Gecenin karanlığında başladık, insanlar sabah yeni bir güne uyanırken de vedalaştık. Yaşattıkların kadar, özellikle verdiğin tavsiyeleri hiç unutmayacağım. Bende her anlamda iz bırakan bir görüşme oldu. Her şey için teşekkürler