- 8 Ara 2021
- 23
- 104
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım. Forumu dışarıdan takip ediyordum. Geçtiğimiz aylarda sevgili @GECE hanımla bir görüşme gerçekleştirdim. Evini değiştirdiği için evi ile ilgili bilgi vermek laf-u güzaf olacaktır. Temizlik olarak gördüğüm en temiz incall evlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Misafirperverlik konusunda da çok samimi ve yıllarca tanışıyormuş hissiyatı veriyor. İçeri girdiğiniz andan çıktığınız ana kadar kendi evinizdeymiş gibi hissettiriyor ve bunu severek ve isteyerek yapıyor. Yatak kısmı ise tam anlamıyla inanılmaz. Yaşadığım en iyi tecrübe desem yanlış olmaz. Özellikle zevk alarak yaptığı belli olan oral ve cim ile bitiriş kesinlikle yaşanmalı. Kesinlikle tekrar tekrar ziyaret edilesi bir güzellik. Üzerindekileri çıkarmaya başladığında geceye ay doğuyor sanki beyazın kesinlikle en güzel hali Heybeli’de mehtaba çıkmak gibi. Hele o öpüşmesi koltukta başlayıp yatağa kadar uzanan uzun ve derinden isteyerek şehvetli insan bundan ölsem de gam yemem dedirtecek cinsten. Gidin ve yaşayın derim. Hayatı yaşanır kılan anları yaşattığınız için çok teşekkür ederim Gece hanım sağlıcakla kalın