Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gece gece kendime geldim, geç kalınmış referans

Semih1892

Normal Üye
3 Mar 2021
14
43
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam olarak tarihi hatırlamıyorum ama 1 ay önce kadar görüştük İmge Hanımla. Gece geç vakit için randevu oluşturduk o saatte (22:00 - 00:00)kabul ettiği için ayrıca teşekkür ederim kendisine.

Hoş bir karşılamanın ardından kahve eşliğinde çok kıymetli bir sohbet geçti aramızda. Gerek siyaset gerek hayat hakkında, ilk anlarda heyecanımdan ötürü elim ayağıma dolaştı ama öyle tatlı bir insan ki beni rahatlattı ve çok güzel bir akşam geçirdim onun sayesinde. Kendisine ne kadar çok teşekkür etsem azdır.

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Tam olarak tarihi hatırlamıyorum ama 1 ay önce kadar görüştük İmge Hanımla. Gece geç vakit için randevu oluşturduk o saatte (22:00 - 00:00)kabul ettiği için ayrıca teşekkür ederim kendisine.

Hoş bir karşılamanın ardından kahve eşliğinde çok kıymetli bir sohbet geçti aramızda. Gerek siyaset gerek hayat hakkında, ilk anlarda heyecanımdan ötürü elim ayağıma dolaştı ama öyle tatlı bir insan ki beni rahatlattı ve çok güzel bir akşam geçirdim onun sayesinde. Kendisine ne kadar çok teşekkür etsem azdır.
Bu nicki tanımıyorum görüşme yaptığımdan emin değilim. @Joker adminim referansı silmenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar