Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geç kalmış bir yorum can kadın Begum cansın

Hey

Normal Üye
25 Ara 2025
14
59
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç kalmış bir görüşme
Begüm harika misafirperverliği ile beni doruklara çıkardı her anı çok keyifliydi bir daha gelmeyi düşünüyorum herkese öneririm konumu rahat ulaşılabilir ev temiz kendisi de çok hoş bir kişi
Oral seks konusunda harikaydı çok memnun etti beni

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
@Begüm Cansın pembişimiz konusunda çekincelerim var ama hep olumlu referansları var. Radarımda umarım cesaretimi toplar ve ziyaret ederim
Paylaşım için teşekkürler

erymrt

Normal Üye
23 Ara 2025
22
4
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Çekince ne merak ettim. Senin yorumlarını seviyorum
Açıkcası fotoğraflar net değil ilk başta gözüme çarpan o. Ayrıca tamamen profesyonel olarak yaklaştığını düşünüyorum işine yani bir duygusallık olabileceği izlenimi vermiyor. Duygusallıktan kastım gfe değil içten yaklaşım ve samimiyet. Tabii bunlar sadece izlenim belkide tam tersi bir yaklaşım sergileyecek kendisi.. önyargılı davranmak yanlış. Tanınan bir pembiş eskiden beri var. Eskiden beri olması işini doğru yaptığını ve gerçek fotoğrafları olduğunu gösterir. ayrıca olumsuz referansı yok bunlarda olumlu noktalarını gösterir yoksa kimler geldi kimler geçti buralardan yok oldu gittiler.. Beni yanlış anlamasın benimkiler izlenim saygısızlık ettiysem affola. Bence tanışılması gereken biri o yüzden radarımda. Biraz karışık yazmış olabilirim umarım anlatabilmişimdir

Hey

Normal Üye
25 Ara 2025
14
59
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıkcası fotoğraflar net değil ilk başta gözüme çarpan o. Ayrıca tamamen profesyonel olarak yaklaştığını düşünüyorum işine yani bir duygusallık olabileceği izlenimi vermiyor. Duygusallıktan kastım gfe değil içten yaklaşım ve samimiyet. Tabii bunlar sadece izlenim belkide tam tersi bir yaklaşım sergileyecek kendisi.. önyargılı davranmak yanlış. Tanınan bir pembiş eskiden beri var. Eskiden beri olması işini doğru yaptığını ve gerçek fotoğrafları olduğunu gösterir. ayrıca olumsuz referansı yok bunlarda olumlu noktalarını gösterir yoksa kimler geldi kimler geçti buralardan yok oldu gittiler.. Beni yanlış anlamasın benimkiler izlenim saygısızlık ettiysem affola. Bence tanışılması gereken biri o yüzden radarımda. Biraz karışık yazmış olabilirim umarım anlatabilmişimdir
Haklisin fotograflarda yalan yok ama fotograflardan görsel olarak daha yuksek bir guzellikle karsilasmayacagina emin olabilirsin

Iletisimi misafirperverlik olarak iyiydi

Adali5454

Normal Üye
25 Kas 2025
26
35
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç kalmış bir görüşme
Begüm harika misafirperverliği ile beni doruklara çıkardı her anı çok keyifliydi bir daha gelmeyi düşünüyorum herkese öneririm konumu rahat ulaşılabilir ev temiz kendisi de çok hoş bir kişi
Oral seks konusunda harikaydı çok memnun etti beni
Sevişmenize sağlık ben de çok özledim Begümü özellikle karşılıklı sohbetimizi. Begüm çok sıcakkanlı çok iyi bir kadın. Çok ama çok severim kendisini. Benim için her şey sex değil zaman zaman sıkılırım arada yalnızlığımı da paylaşmak isterim benim için hem dost hem de çok iyi bir partner kendisi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar