Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamze bağımlılık yapıyormu?

istnbl34 Çevrimdışı
16 Ara 2019
85
99
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar sevgili arkadaşlar @Gamze hanımla yine bir görüşme gerçekleştirdik ama hem ne görüşme gerçekten bağımlılık yapıyormu diye düşünüyorum dün ki bir de baktım bağımlısı olmuşum insan şu gibi hava gibi arıyor o kalçalar aklınıza bir düştümü hele o göğüsler doyamıyorsunuz balmı kaymakmı öpüşmesi inanın bügüne kadar gördüğüm en güzel öpüşme onun için ona öpüşme kraliçesi diyorum oralı bir efsane patlamamak için kendinizi zor tutuyorsunuz sevişmesi sohbeti güler yüzlülüğü tam bir balık etli afet samimi söylüyorum kalbiniz varsa gitmeyin sorunun cevabı @Gamze bağımlılık yapıyor mu? Bence bağımlılık kelimesi az bile kalıyor her an onunla sevişmek istiyorsunuz . Sağlıcakla kalın arkadaşlar bir dahaki @Gamze maceramı yine yazıcam.

istnbl34 Çevrimdışı
16 Ara 2019
85
99
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah @Gamze ah yine aklıma düştün

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
275
332
Merhabalar sevgili arkadaşlar @Gamze hanımla yine bir görüşme gerçekleştirdik ama hem ne görüşme gerçekten bağımlılık yapıyormu diye düşünüyorum dün ki bir de baktım bağımlısı olmuşum insan şu gibi hava gibi arıyor o kalçalar aklınıza bir düştümü hele o göğüsler doyamıyorsunuz balmı kaymakmı öpüşmesi inanın bügüne kadar gördüğüm en güzel öpüşme onun için ona öpüşme kraliçesi diyorum oralı bir efsane patlamamak için kendinizi zor tutuyorsunuz sevişmesi sohbeti güler yüzlülüğü tam bir balık etli afet samimi söylüyorum kalbiniz varsa gitmeyin sorunun cevabı @Gamze bağımlılık yapıyor mu? Bence bağımlılık kelimesi az bile kalıyor her an onunla sevişmek istiyorsunuz . Sağlıcakla kalın arkadaşlar bir dahaki @Gamze maceramı yine yazıcam.
Ben gamze hanımla 3 kez görüştüm gercekten kendisi mükemmel bir insan bi kere sohbet muhabbet ilgi alaka 10 numara ,yuz güzelligi 10 her seyi ile birbirini Tamamlıyor vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz gerçekten kendisi bağımlılık yapıyor En yakın zamanda kendisine tekrar bir randevu alacağım😊

istnbl34 Çevrimdışı
16 Ara 2019
85
99
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben gamze hanımla 3 kez görüştüm gercekten kendisi mükemmel bir insan bi kere sohbet muhabbet ilgi alaka 10 numara ,yuz güzelligi 10 her seyi ile birbirini Tamamlıyor vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz gerçekten kendisi bağımlılık yapıyor En yakın zamanda kendisine tekrar bir randevu alacağım😊
@Gamze nin bağımlılıgından kurtulmanın çaresi yok

324ewdsfdsf

Ne zaman istersen cnm seni tanidigim için çok sanslıyım senin gibi biri ile güzel vakit geçirmek süper cnm 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar