Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile tanışma

Eureeure

Normal Üye
23 Tem 2026
3
5
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida ile 1 saatlik görüşme yaptık. Öncelikle evin konumu, temizliği ve ikramlar harika.
Evi park yeri kolaylıkla bulunabilecek sakin bir yer. Kapıdan içeri girer girmez o sakinlik yerini bambaşka bir heyecana bırakıyor.
Evinin ortamı temizliği düzeni misafiri için sunduğu ikram dolu masası nezaketi ve keyifli hoş sohbeti ile zamanın nasıl geçtiğini anlamak pek mümkün değil.
Yanında hiç yabancılık çekmedim özel anlara girmicem kesinlikle fridanın yanından memnun ayrılma garantili.@frida zamanın için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
819
2,589
Frida ile 1 saatlik görüşme yaptık. Öncelikle evin konumu, temizliği ve ikramlar harika.
Evi park yeri kolaylıkla bulunabilecek sakin bir yer. Kapıdan içeri girer girmez o sakinlik yerini bambaşka bir heyecana bırakıyor.
Evinin ortamı temizliği düzeni misafiri için sunduğu ikram dolu masası nezaketi ve keyifli hoş sohbeti ile zamanın nasıl geçtiğini anlamak pek mümkün değil.
Yanında hiç yabancılık çekmedim özel anlara girmicem kesinlikle fridanın yanından memnun ayrılma garantili.@frida zamanın için teşekkürler
Ben öncelikle o akşam icin bana gösterdiğin anlayış ve nezaketin için teşekkür ederim😉 Ne zaman dilersen beklerim sağlicakla kal💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar