- 10 Şub 2026
- 208
- 960
Kendini ilginç denebilecek kadar renkli bir karakter yaşına göre aktif enerjisi beni şaşırttı ve seansa olan ilgisi , beklentimin çok üstünde bir uyum ve boşalma anı kontrolünde seans sonuna kadar dayanması beni gururlandırdı açıkçası keyifle beraber farklı duygularda yaşadık herşeyin karşılıklı olması seansın en can alıcı noktalarından biri idi diyebilirim tekrar görüşmek üzere
@Karboniz
Kullanıcı Adı:Tantric UMAY
İsim : Umay
Semt: Taksim , Ataşehir
Boy:1.62
Kilo: 48
Göğüs ölçüsü: 80B
Bel ölçüsü:62
Kalça ölçüsü: 85
Göz rengi: kahverengi
Saç rengi: omreli Sarı
Ten rengi: Beyaz
Vücut tipi: Atletik
Randevulasma yöntemi: 1 gün önceden ya da 4-5 saat önceden randevu oluşturun
Görüşme yeri tercihi: evimde görüşme kabul ediyorum otele servisim de vardır , ön görüşme mutlaka yapıyoruz direkt randevu almıyorum
Şehir Dışı program: il dışına ve yurt dışı program yapıyorum
Sigara Kullanımı: sigara kullanıyorum ancak belirtirseniz görüşme sırasında kullanmaya bilirim
Alkol Kullanımı: Alkol kullanıyorum yanımda tukete bilirsiniz eşlik ederim
Yabancı dil: ingilizce az Almanca
Servislerim: Nuru masajı,Tantra masajı,çift masajı,medikal Masaj,klasik masaj,sultan masajı ( iki bayan tarafından yapılır 4 el masajı diye geçer )
Cinsel terapi
Ayak fetisi ve sahibelik hizmetim vardır seanslarimin hiç biri cinsel birleşme içermez sadece sultan masajinda eşlik edecek arkadaşımın cinsel birliktelik servisi vardır
Yasaklarim: cinsel birleşme yaşamamaktayim
Hakkımda : merhaba ben umay 34 yaşında 1.62 boyunda 48 kilo kumral saçlı kahverengi gözlü profesyonel terapistinim, görüşmelerimi referans dahilin de senin için özel hazırladığım Türk hamamlı konsept stüdyo dairem de gerçekleştiriyorum otele servisim de vardır gizliliğe ve temizliğe bütün görüşmelerim de önem veriyorum sizden de aynı hassasiyeti bekliyorum
WHATSAPP NUMARAM : +212 770‑789575
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
![]()
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.wa.me
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*