Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Flying above the clouds with Shakira

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
115
140
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhabalar;
Shakira ile bir süredir belli periyotlarla zevk alarak görüşüyoruz. Lokasyon bilgileri belirtildiği gibi ve etrafta otopark sıkıntısı yok, eve giriş- çıkış rahat, evi gayet derli-toplu ve temiz. Sizi karşılaması ve ikramları çok iyi ve muhabbeti harika. Kendisi bilg-birikim sahibi dolayısıyla çık keyifli, akıcı bir muhabbet oluyor özellikle sağlıkla ilgili ve zamanınn nasıl geçtiğini anlamiyirsunuz☺️.. Fiziki bilgilere gelirsek gerçekten çok güzel bir fiziğe sahip manken gibi adeta. Yatak performansı harika, gidip yaşayın derim. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum😍😘.

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
246
584
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar;
Shakira ile bir süredir belli periyotlarla zevk alarak görüşüyoruz. Lokasyon bilgileri belirtildiği gibi ve etrafta otopark sıkıntısı yok, eve giriş- çıkış rahat, evi gayet derli-toplu ve temiz. Sizi karşılaması ve ikramları çok iyi ve muhabbeti harika. Kendisi bilg-birikim sahibi dolayısıyla çık keyifli, akıcı bir muhabbet oluyor özellikle sağlıkla ilgili ve zamanınn nasıl geçtiğini anlamiyirsunuz☺️.. Fiziki bilgilere gelirsek gerçekten çok güzel bir fiziğe sahip manken gibi adeta. Yatak performansı harika, gidip yaşayın derim. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum😍😘.
It’s your pleasure 🙏 çok teşekkürler değerli referansınız için. 💋 her zaman bekliyorum…

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar