- 7 Ara 2013
- 23
- 16
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün bazı ilkleri yaşadım
İlk defa bir gün önceden randevu planladım
Beklerken gün geçmiyormuş, öğrendim
İlk defa Fulya tarafını ziyaret ettim
Anadolu yakası sakini (ve hayranı) biri olarak bu muhitler bize biraz yabancı o yüzden bir an önce işimizi halledip hemen yuvamıza dönmek isteriz..
Çok meraklı bir o kadar da araştırmacı bir yapım var (bazı konularda)
Aklıma ptesi'den beri gelip bir türlü gitmeyen Özge ile ilgili ne kadar paylaşım varsa ezberledim diyebilirim
Bir arkadaşa da mesaj atıp Özge ile başka bir pembiş arasında kalsa kimi tercih edebileceğini sormuştum
O da bana "Ferrari mi lamborghini mi diyorsun" sen karar ver mealinde dönüş yapınca tamamdır dedim ve bugün için randevuyu kaptım
Bence Özge öncelikle bir hanımefendi
Sonra çok güzel bir hanımefendi
Daha sonra da ne diyeyim işte nazarlardan korusun Tanrı bu kızı

Kendisiyle ilgili bu anektodu anlatmadan sordum sence hangisi diye?
Özge , Ferrari'yi seçti
Tamam dedim teşekkür ederim bana konu başlığı çıktı
Ben mi?
Ben, zaten içimden geleni seçmiştim ve bir kez daha yanılmamış olmanın huzuruyla eve doğru gidivermişim yokuşlu sokaklardan
İlk defa bir gün önceden randevu planladım
Beklerken gün geçmiyormuş, öğrendim
İlk defa Fulya tarafını ziyaret ettim
Anadolu yakası sakini (ve hayranı) biri olarak bu muhitler bize biraz yabancı o yüzden bir an önce işimizi halledip hemen yuvamıza dönmek isteriz..
Çok meraklı bir o kadar da araştırmacı bir yapım var (bazı konularda)
Aklıma ptesi'den beri gelip bir türlü gitmeyen Özge ile ilgili ne kadar paylaşım varsa ezberledim diyebilirim
Bir arkadaşa da mesaj atıp Özge ile başka bir pembiş arasında kalsa kimi tercih edebileceğini sormuştum
O da bana "Ferrari mi lamborghini mi diyorsun" sen karar ver mealinde dönüş yapınca tamamdır dedim ve bugün için randevuyu kaptım
Bence Özge öncelikle bir hanımefendi
Sonra çok güzel bir hanımefendi
Daha sonra da ne diyeyim işte nazarlardan korusun Tanrı bu kızı
Kendisiyle ilgili bu anektodu anlatmadan sordum sence hangisi diye?
Özge , Ferrari'yi seçti
Tamam dedim teşekkür ederim bana konu başlığı çıktı
Ben mi?
Ben, zaten içimden geleni seçmiştim ve bir kez daha yanılmamış olmanın huzuruyla eve doğru gidivermişim yokuşlu sokaklardan