Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Feridem

25 Şub 2011
204
456
Cinsiyetiniz nedir?
Feridem le bir kaç senedir tanışırım , ama aralar benden kaynaklı uzun oldu genelde …Aralara sıkışan ciddi ilişkiler , zamansızlık…Ama hep aklımda , kokusu , teni, muhabbeti .. Al karşına seyret ,sevaba gir .. Işıl ışıl parlayan alımlı , güçlü , karakterli , yüz göz olmayan , asil bir hatun ..

İki haftadır aş erdim görmek için , bugün şansımı denedim .. İstanbul un öbür ucundaki şantiyemden çıktım yola , baktım Cuma trafiği , tüp geçit bile zaman alacak , bıraktım aracımı büroya ara yolda , metrobüste ayakta ulaştım bekletmemek için ..Feridem bende iz bırakacak kadınlardan biri .. Ona gelirken sesiyle , gülüşüyle , göz yaşıyla sulanan güzel gözleriyle , harika kahvesiyle , tabi teniyle buluşmak için can atarak gidiyorum .. Hep güzel haberlerini almak dileğiyle.. Teşekkür ederim Feridem bugün için ..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Calibre01 Çevrimdışı
1 Şub 2021
113
198
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Feridem le bir kaç senedir tanışırım , ama aralar benden kaynaklı uzun oldu genelde …Aralara sıkışan ciddi ilişkiler , zamansızlık…Ama hep aklımda , kokusu , teni, muhabbeti .. Al karşına seyret ,sevaba gir .. Işıl ışıl parlayan alımlı , güçlü , karakterli , yüz göz olmayan , asil bir hatun ..

İki haftadır aş erdim görmek için , bugün şansımı denedim .. İstanbul un öbür ucundaki şantiyemden çıktım yola , baktım Cuma trafiği , tüp geçit bile zaman alacak , bıraktım aracımı büroya ara yolda , metrobüste ayakta ulaştım bekletmemek için ..Feridem bende iz bırakacak kadınlardan biri .. Ona gelirken sesiyle , gülüşüyle , göz yaşıyla sulanan güzel gözleriyle , harika kahvesiyle , tabi teniyle buluşmak için can atarak gidiyorum .. Hep güzel haberlerini almak dileğiyle.. Teşekkür ederim Feridem bugün için ..
Referansınız için teşekkürler

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
819
2,589

Sen harika bir Adamsın bunu tekrar soylemek istedim🤗 ara da bir görüşmek bana da cok iyi geliyor günün stresi yorgunluğumu aliyorsun😘Hakkında övgüyle yazilabilcek çok şeyler var aslında ben biliyorum yeterli😊 seviliyorsun kalbi pamuk Adam😘💕

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar