tatlıseyyahı
Normal Üye
- 9 Haz 2022
- 27
- 92
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dostlar İmge görüşmelerimi saymayı bıraktım. Saymıyorum ve bıkmıyorum
Ama hafızaları tazelemek için de aralıklı olarak bu güzel kadına referans yazmayı da önemli buluyorum.
Bilen biliyor İmge'yi. Güzel , akıllı , alımlı , çekici , şehvetli , kültürlü ve nezaketli olmasının yanında bir de sevimli
Ağırlaması ve misafirperverliği bana kendimi gerçekten özel hissettiriyor. En önemlisi de samimiyetini hissediyorum. O Sohbeti ve ince espri zekası başlı başına terapi 
Bu özel kadın bembeyaz teniyle ve o tatliş bakışlarıyla içinizi eritiyor. Yer yer d
e yatakta vahşi olabilir benden söylemesi
Keyif almadan dünyanın yükünden o an için kurtulmadan yanından ayrılmanız mümkün değil. En azından ben yanındayken uçakk moduyum. Dünyaya kapalı İmge'ye açık 
Ez cümle Anadolu yakası İmge'yle çok şanslı . Avrupalı dostlar da Anadolu'nun bereketiyle tanışma şansını kendilerine vermeliler.
Daha çok görüşeceğiz bunu biliyorsun İmge. En kısa zamanda sevişelim

her zaman olduğu gibi misafirin olmaktan çok mutluyum ve sana teşekkür ediyorum tatlı ve güzel kalpli kraliçe 

Bilen biliyor İmge'yi. Güzel , akıllı , alımlı , çekici , şehvetli , kültürlü ve nezaketli olmasının yanında bir de sevimli
Bu özel kadın bembeyaz teniyle ve o tatliş bakışlarıyla içinizi eritiyor. Yer yer d
e yatakta vahşi olabilir benden söylemesi
Ez cümle Anadolu yakası İmge'yle çok şanslı . Avrupalı dostlar da Anadolu'nun bereketiyle tanışma şansını kendilerine vermeliler.
Daha çok görüşeceğiz bunu biliyorsun İmge. En kısa zamanda sevişelim