- 17 Ocak 2019
- 123
- 103
Eva hanım ile kısa bir whatsapp görüşmesi sonrası randevuyu kaptım. Açıkcası başka şehirde olmam sebebiyle referans olarak fazla olmasa da bana güvenip görüşmeyi kabul ettiği için çok teşekkür ederim. Ranevu ayarlarken aklıma nereden geldiyse Duo olurmu diye dedim. O da hemen yardımcı oldu. Görüşme zamanı geldiğinde kapıdan içeri girdiğim anda elim ayağım bir birine dolaştı. İki tane TAŞ gibi hatun karşımda. 5 saatlik görüşme sonrası ölü biri olarak görüşme yerinden ayrıldım. 

Evin konumu çok net ben ki istanbul özürlüsü buldu herkes bulur. Tertip düzen çok iyi. Zaten kendisini söylemiyorum bile çok güzel bir bayan. Muhabbet hiç bitmiyor. Hazırlıklar desen çok iyi ne istersen var.
Sonuç olarak Eva hanım ile görüşme yapmayan + Duo olarakta birlikte olmayan kendini şanslı saymasın.
Herşey için çok teşekkürler Eva hanım. Refansın geç olmasından dolayı da kusura bakmayın.
İstanbula bir daha gelince inşallah görüşeceğiz.
Evin konumu çok net ben ki istanbul özürlüsü buldu herkes bulur. Tertip düzen çok iyi. Zaten kendisini söylemiyorum bile çok güzel bir bayan. Muhabbet hiç bitmiyor. Hazırlıklar desen çok iyi ne istersen var.
Sonuç olarak Eva hanım ile görüşme yapmayan + Duo olarakta birlikte olmayan kendini şanslı saymasın.
Herşey için çok teşekkürler Eva hanım. Refansın geç olmasından dolayı da kusura bakmayın.
İstanbula bir daha gelince inşallah görüşeceğiz.