Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ev modu 🌿

Zerdüşt

Normal Üye
12 Ocak 2025
25
43
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beraberken sabah seksimizi hatırlayınca rutin olmasını hayal ediyorum be Eylül 🤣

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,704
1,292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabahları güzel bir kahvaltı sonrası düzenli olarak yüzmek hem çok rahatlatıcı bir aktivite oluyor hem de güne zinde başlamak için oldukça iyi bir kondisyon sağlıyor 😃

Sabahları içecek olarak 2 veya 3 bardak çay tercih ediyorum çoğunlukla

Gün içinde ise 3 litre suya ek olarak Latte, Cappucino veya Flat White tercihlerim arasında oluyor

Bir de yakın zamanda çok önemli bir karar aldım ve gazlı içecekler başta olmak üzere cips çeşitleri dahil tüm paketli abur cuburları ve atıştırmalıkları kalıcı olarak tüketmeyi bıraktım

Artık sadece tamamen doğal ve sağlıklı gıdalar tüketmeye odaklı olacağım

Bu arada kıyafetin arasından muhteşem bir görüntü sunan göğüsleriniz çok iyi görünüyor ;)

Güne güzel bir başlangıç için oldukça etkili oldu bu fotoğraf 😃

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
722
2,107
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Sabahları güzel bir kahvaltı sonrası düzenli olarak yüzmek hem çok rahatlatıcı bir aktivite oluyor hem de güne zinde başlamak için oldukça iyi bir kondisyon sağlıyor 😃

Sabahları içecek olarak 2 veya 3 bardak çay tercih ediyorum çoğunlukla

Gün içinde ise 3 litre suya ek olarak Latte, Cappucino veya Flat White tercihlerim arasında oluyor

Bir de yakın zamanda çok önemli bir karar aldım ve gazlı içecekler başta olmak üzere cips çeşitleri dahil tüm paketli abur cuburları ve atıştırmalıkları kalıcı olarak tüketmeyi bıraktım

Artık sadece tamamen doğal ve sağlıklı gıdalar tüketmeye odaklı olacağım

Bu arada kıyafetin arasından muhteşem bir görüntü sunan göğüsleriniz çok iyi görünüyor ;)

Güne güzel bir başlangıç için oldukça etkili oldu bu fotoğraf 😃
Kararlarının arkasında dur hep. Güzel kararlar alınmış. İrade önemlidir. Ben kaybediyorum bazen yeme konusunda. 🥲 Kahvede ben de flat whitecıyım. 🙃

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,704
1,292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kararlarının arkasında dur hep. Güzel kararlar alınmış. İrade önemlidir. Ben kaybediyorum bazen yeme konusunda. 🥲 Kahvede ben de flat whitecıyım. 🙃
İkinci bir ortak noktamız çıktığına sevindim :)

Bu sefer irademi güçlü tutarak aldığım kararların arkasında duracağım gerçekten, 2-3 ay önce bir kere daha kendime söz vermiştim bir daha asla cips yemeyeceğim diye ama kısa süre sonra markette cips reyonunun önüne gelince ve o farklı aromalardaki cipsleri görünce yine dayanamayıp bir kaç tane almıştım yanında pepsi ile birlikte ve o kadar süre bıraktığım cips maceram yeniden başlamıştı 😃

Ama bu kez farklı, cips veya abur cubur reyonlarından geçerken farklı reyonlara odaklanıyorum hemen isteğim artmasın diye, zamanla azalma oldu cidden, artık pek aklıma gelmiyor bu tarz zararlı yiyecekler ve gazlı içecekler, eskiden nerdeyse her gün gün 1 - 2 paket cips veya abur cubur garanti yerdim ve her hafta sadece beğendiklerim arasından farklı aramalı cips ve farklı abur cuburları günlere ayırarak sırayla yerdim 😃

Şimdi sadece faydalı şeyler tüketmeye başladım :)

Artık ne herhangi bir cips çeşidi, ne herhangi bir abur cubur ne de herhangi bir gazlı içecek olmayacak

Badem, kaju, tuzlu fıstık, kabak çekirdeği, ceviz, fındık, incir kayısı, leblebi, lokum, cezerye, kestane şekeri, bitter çikolata, mirvari kahvesi, türk kahvesi, damla sakızlı kahve yeni, ayran favorilerim 😀

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar