- 13 Eyl 2021
- 1,121
- 2,096
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Çok saygıdeğer forum üyeleri,
Klasik bir laf vardır ya hani, uzun zamandır görüşmek istediğim kadınla en sonunda bulustuk diye. Bizimde @MANA ile aynen böyle oldu. Odalardan yataklara süren bir macera. Sonu güzel biten, her anı keyifli ve tabi zevk dolu.
Önce ellerini gördüm bir resimde (tamam len kızma hemen fotoda
) narin Sonra odada sesini duydum seksi tonuyla Bunun yanında acayip kafa, esprituel. Tabi bendeniz hem dilsiz hemde bir şeytan olaraktan kitlendim bu hatuna. Hemen resim ( yani foti) gönderdim en karilzmasindan. E tabi dayanamadi yavrucak benim vahşi ve bir o kadarda seksi pozuma 

(len salliyom buraları ciddiye alıp sizde atarsiniz kepaze olmayın sonra
).
Tüm bu safhalar bizi artık kaçınılmaz sona getirdi. Veeeeeee işte o ilk karsilasma.
Ben daha dış kapidayken dairenin kapisi açıldı gel dedi buraya. Kokumu almış benim artık nasil bir testesteron salgilamissam
. Wuuu fena bi şey boy, pos, endam. Sarıp sarmaladi beni. Bende onu tabisi de. Öpüştük, koklastik ben biraz fazla koklastim o ayrı 
. Black label ( evet ilk tuyo black label seviyor anacim) eşliğinde harika bir muhabbete başladık , çok enerjik bir kadin ayrıca işveli de namissiz. Evde bir de essek sipasi var oyuncu tam yemelik ( ikinci tüyo evdeki bu tatlı köpeğe ilgi gösterin fena bisey, hem sonra sizi ev sahibesi daha çok sevebilir )
Tamam tamam yediğin ictigin senin olsun asıl mevzuya gel diyorsunuz.
O zaman welcome on board Mana hava yolları ile uçuş başlıyor. İşte orada olayda kopuyor ( son tüyo hafif cigliklar ve kıvamında dirty talka hazır olun ). Harika bir fizik, enfes kıvrımlar tam karşınızda. Nefesler, karşılıkli ateşli konuşmalar, sevismenin sesi hepsinin birbirine karistigi nefis anlar. Ben daha fazla anlatamicam gerisini sizin hayal gücünüzü birakiyorum
.
Gerçekten tanisilmasi, sevisilmesi gereken bir kadın.
Sevgili @MANA cim bana ayırdığın vakit
Ve yaşattığın tüm guzellikler için çok ama çok teşekkür ederim
. İyiki tanıdım seni. Tekrar görüşmek üzere öpüyorum her yerinden 

Klasik bir laf vardır ya hani, uzun zamandır görüşmek istediğim kadınla en sonunda bulustuk diye. Bizimde @MANA ile aynen böyle oldu. Odalardan yataklara süren bir macera. Sonu güzel biten, her anı keyifli ve tabi zevk dolu.
Önce ellerini gördüm bir resimde (tamam len kızma hemen fotoda
Tüm bu safhalar bizi artık kaçınılmaz sona getirdi. Veeeeeee işte o ilk karsilasma.
Ben daha dış kapidayken dairenin kapisi açıldı gel dedi buraya. Kokumu almış benim artık nasil bir testesteron salgilamissam
Tamam tamam yediğin ictigin senin olsun asıl mevzuya gel diyorsunuz.
O zaman welcome on board Mana hava yolları ile uçuş başlıyor. İşte orada olayda kopuyor ( son tüyo hafif cigliklar ve kıvamında dirty talka hazır olun ). Harika bir fizik, enfes kıvrımlar tam karşınızda. Nefesler, karşılıkli ateşli konuşmalar, sevismenin sesi hepsinin birbirine karistigi nefis anlar. Ben daha fazla anlatamicam gerisini sizin hayal gücünüzü birakiyorum
Gerçekten tanisilmasi, sevisilmesi gereken bir kadın.
Sevgili @MANA cim bana ayırdığın vakit
Ve yaşattığın tüm guzellikler için çok ama çok teşekkür ederim