Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Esmer sevdirir…

Yüzsüz

Normal Üye
2 Eki 2021
10
44
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi forumlar, geçtiğimiz haftalarda bu tatlı esmerle bir birliktelik yaşadık kendisi organizasyon konusunda bayağı iyi çok talep gördüğü için randevunuzu önceden almanizi öneriyorum :) daha önce de birlikte organizasyon yapmıştık fakat bu sonuncusu en güzeliydi. tatile çıkmadan önce bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum @Simay Görüşme detaylarına girecek olursak çok hoşsohbet ve vücudu fotoğrafta göründüğünden çok daha iyi. Taleplerinize cevap vermekte de çok istekli en çok bu yanını seviyorum onun. akışı yaşıyor resmen ve yaşatıyor. Benim gibi ritim seven bir adamsanız onunlayken çok hoş manzaralarla karşılaşacağıınızdan şüpheniz olmasın 🥵. Kendisini evinde ziyaret etme fırsatı bulamadım ama onu ağırlamaktan aşırı keyif aldım. En yakın zamanda tekrarını yaşayacağımızı düşünüyorum @Simay

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,950
Herkese iyi forumlar, geçtiğimiz haftalarda bu tatlı esmerle bir birliktelik yaşadık kendisi organizasyon konusunda bayağı iyi çok talep gördüğü için randevunuzu önceden almanizi öneriyorum :) daha önce de birlikte organizasyon yapmıştık fakat bu sonuncusu en güzeliydi. tatile çıkmadan önce bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum @Simay Görüşme detaylarına girecek olursak çok hoşsohbet ve vücudu fotoğrafta göründüğünden çok daha iyi. Taleplerinize cevap vermekte de çok istekli en çok bu yanını seviyorum onun. akışı yaşıyor resmen ve yaşatıyor. Benim gibi ritim seven bir adamsanız onunlayken çok hoş manzaralarla karşılaşacağıınızdan şüpheniz olmasın 🥵. Kendisini evinde ziyaret etme fırsatı bulamadım ama onu ağırlamaktan aşırı keyif aldım. En yakın zamanda tekrarını yaşayacağımızı düşünüyorum @Simay
Güzel referans yazın için ve Beni her defasında çok güzel ve özel ağırladığın için asıl ben çok teşekkür ederim balım benim Ben tatilden döndüm bu sefer Sen tatile çıktın ☺️ sen döndüğünde kesinlikle seni evimde ağırlamayı çok isterim Çünkü seninle geçen zamanda çok özel ve keyifli Kocaman öpüyorum seni iyiki tanımışım ♥️♥️🔥🔥

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler iki tarafada tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar