- 20 Tem 2020
- 271
- 421
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumun geniş yelpazesinde ilgi uyandıran bir fıstıkla bugün tanıştık, ama ne tanışma.
İletişim yönlendirme ve içtenlik harika.
Binayı karıştıran ben, zile basıp bir erkek sesiyle şoklanınca anlık duraksamanın ardından olayı fark edip doğru adrese ışınlanınca kendime gelmem zaman aldı.
Daire mini ve amaca uygun sade ve güzel dizayn edilmiş.
İlk dakikalarda dilimin çözülmesini beklemek ve gözleri temaslamayla meşguldük. Başlangıçla finaller arasında dağlar vardı.
Boy aynasının hakkını veren ender bir ay parçası. Pozisyon çeşitliliği ve istekliliği üst düzeyde.
Hele Ay ve Ah kelimelerinin hakkını farklı tonlamalarda müthiş yaşatıyor.
Teni ve kokusu miisss. Fizik olarak kusursuz. Göğüsler tam da yaşında.
Dudaklar Efsane, Üstü başka altı başka. Öp öp öp doyamıyoruz karşılıklı.
Öpmeyi ve sevişmeyi erkekten daha çok isteyen arzulayan ve uzzzuuunnnn uuuppp uuuzzzuuunnn tutan bayanlar bir adım önde oluyor.
Sonunda da terlemiş ve ateş almış vücutlar varsa....
Müzik çalıyor fonda Musti MOD luyordu ikimizi.
Kara @Vip Sevda MODundan ne zaman çıkarım bilemiyorum,
VİP, Natural GFE..
рахмат жаным
İletişim yönlendirme ve içtenlik harika.
Binayı karıştıran ben, zile basıp bir erkek sesiyle şoklanınca anlık duraksamanın ardından olayı fark edip doğru adrese ışınlanınca kendime gelmem zaman aldı.
Daire mini ve amaca uygun sade ve güzel dizayn edilmiş.
İlk dakikalarda dilimin çözülmesini beklemek ve gözleri temaslamayla meşguldük. Başlangıçla finaller arasında dağlar vardı.
Boy aynasının hakkını veren ender bir ay parçası. Pozisyon çeşitliliği ve istekliliği üst düzeyde.
Hele Ay ve Ah kelimelerinin hakkını farklı tonlamalarda müthiş yaşatıyor.
Teni ve kokusu miisss. Fizik olarak kusursuz. Göğüsler tam da yaşında.
Dudaklar Efsane, Üstü başka altı başka. Öp öp öp doyamıyoruz karşılıklı.
Öpmeyi ve sevişmeyi erkekten daha çok isteyen arzulayan ve uzzzuuunnnn uuuppp uuuzzzuuunnn tutan bayanlar bir adım önde oluyor.
Sonunda da terlemiş ve ateş almış vücutlar varsa....
Müzik çalıyor fonda Musti MOD luyordu ikimizi.
Kara @Vip Sevda MODundan ne zaman çıkarım bilemiyorum,
VİP, Natural GFE..