Badi_Kaptan
Normal Üye
- 9 Eki 2022
- 17
- 59
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Esmer güzeli Eda hanım ile geçen hafta cumartesi günü tanışma fırsatı buldum 3 saat misafiri oldum zaman nasıl akıp gidiyor anlamadım müsait olduğu için beni yarım saat daha erken kabul etti zaman öyle bir aktı ki 3 buçuk saat nasıl geçti anlamadım, misafirperver ikramları harikaydı. Muhabbet akıp gitti her konuda muhabbete ilgi ile eşlik etti. Güzelliği anlatılmaz yaşanır esmer bomba zarif bir hanım efendi beni karşıladığı zarif elbisesi ile gözlerimi kendisinden sohbet boyunca alamadım. Önce tanışıp biraz muhabbet ettik sonra hızlı bir duşa gidip çıktım ve yatak odasında buluştuk ayakta öpüşmesi sevişmesi sarılması sevgili gibi sıcak ve samimi yatağa geçtik muhteşem bir oral ile beni patlamaya hazır hale getirdi ve içine aldı sonra İlk seansı onu kucağımda göğüsleri ağzımda bitirdik. Sonra salona geçtik ve güzel bir Türk kahvesi eşliğinde samimi muhabbeti ile vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun. Sonra kendine has kahvesini alıp geldi o meşhur kahveli oralı ile bana muhteşem bir deneyim yaşattı özellikle sonu muhteşemdi bir damla yere akitmadi ne var ne yok beni titrete titrede emdi hepsini bu işi profesyonel yapiyo
duştan soğuk birşeyler ikram etti yine biraz muhabbet ettikten sonra erotik masaj için yatak odasına geçtik güzel bir masaj müziği eşliğinde mesaj yağı ile harika bir masaj yaptı masaj öyle güzeldi ki keşke ilk önce masaj ile başlamış olsaydık diye içimden geçirdim o muhteşem teninin her yerini aromatik yağ ile yağlayıp muhteşem bir deneyim daha yaşattı teşekkür ediyorum Eda seninle tanışmak güzeldi
tekrar görüşmek üzere