hellsing44
Normal Üye
- 6 Eyl 2024
- 12
- 65
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Ceylin ile geçen hafta ilk defa görüştük. İletişimi net bir hanımefendi, fazla soru sorunca sinirleniyor
Kendisine gece mesaj atmıştım, ertesi gün için randevulaştık. Yakınlarda bir konum atıp gittiğiniz zaman evini tarif ediyor. Merkezi bir yer park problemi yaşamadım.
Hem yüzü hem fiziği gayet güzel, hafiften sert bir mizacı var ama ben kendisini başta sinirlendirdiğim için de olabilir bilemiyorum
Perdelerini indirdiğinde ise kedi gibi
gayet tatlı biri, muhabbeti keyifli ve akıcı. Program öncesinde talep ettiğim kıyafet ile beni karşıladı. İkramlar da hazırlamıştı ama onlara pek fırsat bulamadık. Evi derli toplu ve temizdi. Özel anlarda ilgi alaka üst seviyede. Sigara içiyorsanız eğer size eşlik ediyor, alkole ise izin vermiyormuş bir takım kötü tecrübeler sebebiyle.
Kendisiyle tanıştığım için memnun oldum, gayet güzel keyifli vakit geçirdiğim bir program oldu, ismi gibi kıvırcık ve tatlı bir insan
Hem yüzü hem fiziği gayet güzel, hafiften sert bir mizacı var ama ben kendisini başta sinirlendirdiğim için de olabilir bilemiyorum
Kendisiyle tanıştığım için memnun oldum, gayet güzel keyifli vakit geçirdiğim bir program oldu, ismi gibi kıvırcık ve tatlı bir insan