Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 💃🏻Esmer Bomba; Dark Chocolate🍫 💣

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şimdi bir gün forumda dolaşırken gocuman memişleri gördüm. 🤩Kim olduğunu merak ettim ve de tanıtım yazısına bakıp güzel yazım dili olan Sevgili @Gamze ‘ yi gördüm. Neyse önce bi güzel konular üzerinden mesajlaşmaya başladım daha sonra wp üzerinden tatlı, tatlı yazışarak gideceğim gün ve saat üzerinde anlaştık arada birbirimizi taciz ettik 🙈 .Bendeniz Avrupa yakası martısı olarak çok fazla Anadolu yakasına geçmeyi sevmem ama arada değişiklik iyidir.😉Randevu alınan gün viski, kuruyemiş, çikileta 🥃&🥜&🍫 alışverişimi yapıp Avrasya tüneli üzerinden verilen lokasyona vardım .Kapıyı süper kırmızı büstiyer içinde esmer, iri ve diri vücut hatlarına sahip Latinsi bir bayan 💃🏻 açtıki görmeniz lazım. Neyse salona geçtik içkilerimizi doldurup muhabbete başladık ; karşıdaki hatun çok zeki, hoş sohbet, tatlı dilli bir dilber ki hemen anlaşılıyor. Hükümet gibi hatun derler ya işte bu cukk diye Gamze’ye oturur .Sohbeti İnanın çok hoş ve samimiyeti çok yüksek bir karakter muhabbet nasıl aktı gitti anlamadım bile. Ortam gayet hijyenik .😛Tatlı ,tatlı içkilerimizi yudumlarken birden Gamze bademcik ameliyatına geçti ; tanrım o ne öpüşmedir efsane .😋Karşılıklı ataklar ile soyuna döküle yatak odasını bulduk gocuman memişlere doyamadım ;🍌’umu aralarında kaydırdım, muhteşem totoyu keşif ettim, bal kutusuna 🍯 gerekli özeni gösterdim .😈 Kendisi bana şöyle sulu , sulu bir oral yaptı ki enfesti .👍 Bu güzel orali , zaten bünyemde birikmiş olan enerjim ile cim ile final yaptırdıki muhteşemdi. Daha sonra tekrar duşumuzu alıp ettiğimiz muhabbete kaldığı yerden devam ettik benim ateşimin yine yükseldiği bir anda 😁tekrar yatak odasında bulduk kendimizi uzun bir ön sevişme sonrası muzu şeftaliye 🍌&🍑 kavuşturduk bir kaç ateşli 🔥🔥atraksyon sonrası o aklımda kalan cimden dolayı Sevgili Gamze yine bana finali cim &cif ile gösterdiki efsaneydi .😎 Ardından tekrar duşumu alıp sevgili Gamze ile vedalaştıktan sonra ağzımın kulaklarıma vardığı bir yüz haliyle araba kullanırken kendimi yolda buldum.😄Arkadaşlar hatun güzel ve işi biliyor , mutlu etme kabiliyeti çok yüksek. Güzel bir ESMER BOMBA deneyimi yaşamak istiyorsanız biçilmiş kaftan 😉son söz olarak ; ağzımda DARK CHOCOLATE tadı bırakan extra bir deneyim ,her şey için çook teşekkürler Sevgili Gamze 😘

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,451
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) klavyenize sağlık :)

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
731
1,627
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı teknik paylaşım için sevişmenize sağlık :) Bir oral sever olarak Gamze hanımı ziyaret şart oldu :) Umarım elektriğimiz tutar da bende şirinleri görürüm :)

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
1,244
767
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ayrıntılı ve özel anlatım için teşekürler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler gamze iyidir çok iyidir ve samimidir

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dondurma ne güzel şeysin --> Diamond Forever Milky White --> Esmer Bomba Dark Chocolate

Dondurma hasretini vurguladığını düşünürken meğerse bir serinin başlangıcıymış:D
Bunun yanına 1-2 top meyveli gider artık ;) ;)

Eline sağlık. Paylaşımda için ikinize de teşekkürler.
Sütlü>Çikiletalı 🔜 maybe 🍓maybe 🍒 who knows 😈😜

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Moria diye yazılır Anadolu Fatihi Diye okunur :)
Muzunuza şeftalinize sağlık.
Çırak olucam yanına çoook öğreneceğim şey var senden bana bi burs ver 😉(çok ciddiyim🤣) Sevgili adminim

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
180
-1,989
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çırak olucam yanına çoook öğreneceğim şey var senden bana bi burs ver 😉(çok ciddiyim🤣) Sevgili adminim
Estafurullah ne haddime... Ufak tefek trikler var benim senden farklı bildiğim ama haşa insan hiç birşey bilmese bile HADDİNİ bilmeli :) O yüzden karşılıklı alış veriş diyelim o zaman :)

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estafurullah ne haddime... Ufak tefek trikler var benim senden farklı bildiğim ama haşa insan hiç birşey bilmese bile HADDİNİ bilmeli :) O yüzden karşılıklı alış veriş diyelim o zaman :)
Üstadım bilen bilir bilmeyen bilmez çayda dem Askerlikte(forum) kıdem gerçek gerçektir sen nasıl istersen öyle olsun ama gerçek budur Sn adminim sevgi ve hürmetlerim her daim seninle 🙋🏼‍♂️

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
180
-1,989
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstadım bilen bilir bilmeyen bilmez çayda dem Askerlikte(forum) kıdem gerçek gerçektir sen nasıl istersen öyle olsun ama gerçek budur Sn adminim sevgi ve hürmetlerim her daim seninle 🙋🏼‍♂️
Bilmukabele duygularımız karşılıklı :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başganım bizim diyarlara sağlam sefer yapmış (y)👊 @Gamze nin öpüşmesi de göğüsleri efsanedir zaten, daha doyabileni duymadım yani :D Bu detaylı ve akıcı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Not: Başgan, gelecek sefere haber ver de, @Dreadnaught ile wingmen olarak eşlik edelim ;)🦹‍♂️

ByzGrgdn34 Çevrimdışı

ByzGrgdn34

Son Gergedan 🦏 Beyazından 😉
17 Eyl 2019
34
165
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Derwish dedik playboy tavşanı çıktı 🤣🙈
Vah anam vah nirilere düştük böyle...
Ver çoşkuyu ver yakışır...

LastWar Çevrimdışı
19 Şub 2020
69
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deneyimlerini keyifle okumaya ve takip etmeye devam :)

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Derwish dedik playboy tavşanı çıktı 🤣🙈
Vah anam vah nirilere düştük böyle...
Ver çoşkuyu ver yakışır...
🤣Yok yahuuu ben şöyle bi tur atıyorum sadece . Doktorlar az turla dedi 🚶🏻‍♂️dedi romatizmana iyi gelir dediler azcık action yapıyoruz 😉maksat hareket , nerde hareket orda bereket 😆

Xanas Çevrimdışı
10 May 2018
8
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.(y)

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
239
611
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok eğlenceli efsane bir yazı olmuş teşekkürler ve saygılar...;)

324ewdsfdsf

Şimdi bir gün forumda dolaşırken gocuman memişleri gördüm. 🤩Kim olduğunu merak ettim ve de tanıtım yazısına bakıp güzel yazım dili olan Sevgili @Gamze ‘ yi gördüm. Neyse önce bi güzel konular üzerinden mesajlaşmaya başladım daha sonra wp üzerinden tatlı, tatlı yazışarak gideceğim gün ve saat üzerinde anlaştık arada birbirimizi taciz ettik 🙈 .Bendeniz Avrupa yakası martısı olarak çok fazla Anadolu yakasına geçmeyi sevmem ama arada değişiklik iyidir.😉Randevu alınan gün viski, kuruyemiş, çikileta 🥃&🥜&🍫 alışverişimi yapıp Avrasya tüneli üzerinden verilen lokasyona vardım .Kapıyı süper kırmızı büstiyer içinde esmer, iri ve diri vücut hatlarına sahip Latinsi bir bayan 💃🏻 açtıki görmeniz lazım. Neyse salona geçtik içkilerimizi doldurup muhabbete başladık ; karşıdaki hatun çok zeki, hoş sohbet, tatlı dilli bir dilber ki hemen anlaşılıyor. Hükümet gibi hatun derler ya işte bu cukk diye Gamze’ye oturur .Sohbeti İnanın çok hoş ve samimiyeti çok yüksek bir karakter muhabbet nasıl aktı gitti anlamadım bile. Ortam gayet hijyenik .😛Tatlı ,tatlı içkilerimizi yudumlarken birden Gamze bademcik ameliyatına geçti ; tanrım o ne öpüşmedir efsane .😋Karşılıklı ataklar ile soyuna döküle yatak odasını bulduk gocuman memişlere doyamadım ;🍌’umu aralarında kaydırdım, muhteşem totoyu keşif ettim, bal kutusuna 🍯 gerekli özeni gösterdim .😈 Kendisi bana şöyle sulu , sulu bir oral yaptı ki enfesti .👍 Bu güzel orali , zaten bünyemde birikmiş olan enerjim ile cim ile final yaptırdıki muhteşemdi. Daha sonra tekrar duşumuzu alıp ettiğimiz muhabbete kaldığı yerden devam ettik benim ateşimin yine yükseldiği bir anda 😁tekrar yatak odasında bulduk kendimizi uzun bir ön sevişme sonrası muzu şeftaliye 🍌&🍑 kavuşturduk bir kaç ateşli 🔥🔥atraksyon sonrası o aklımda kalan cimden dolayı Sevgili Gamze yine bana finali cim &cif ile gösterdiki efsaneydi .😎 Ardından tekrar duşumu alıp sevgili Gamze ile vedalaştıktan sonra ağzımın kulaklarıma vardığı bir yüz haliyle araba kullanırken kendimi yolda buldum.😄Arkadaşlar hatun güzel ve işi biliyor , mutlu etme kabiliyeti çok yüksek. Güzel bir ESMER BOMBA deneyimi yaşamak istiyorsanız biçilmiş kaftan 😉son söz olarak ; ağzımda DARK CHOCOLATE tadı bırakan extra bir deneyim ,her şey için çook teşekkürler Sevgili Gamze 😘
Sevgili @Moria bu güzel v e anlamlı paylaşım için öncelikle teşekkür ederim 🥰🥰🥰Okurken ben neymişim dedim o derece yani 🥰🥰😉 Öncelikle beni sana önerdikleri için sevgili @kadikoylu ve @Dreadnaught a teşekkür ederim 🥰🥰🥰her ikisinide severim 🥰🥰 seni tanımak güzeldi 😍😍😍🙏🏻senin yanında kendimi çok rahat hissettim bi kere sohbetın muhabbetin çok güzeldi sanki daha önceden tanışıyormuş gibi yanında çok rahattım🥰🥰😘💋seni tanımak çok güzeldi her şey için teşekkür ederim bende yanında kendimi rahat hissettim 🥰🥰🥰keyifli ve güzel 3 saat geçirdim🥰🥰iyi ki geldin gec da olsa iyiki tanıştık senle sevgili @Moria 😍😍😍tekrardan görüşmek üzere sevgiler💋💋💋❤️❤️😍 Şarkı seçimi harika olmuş cnm onun icinde teşekkür ederim 😘😍🤗🤗NOT:Getirdigin hediyeler için tekrar teşekkür ederim 😍😍😍Sözün var unutma ❤️🥰🥰💋

324ewdsfdsf

Dondurma ne güzel şeysin --> Diamond Forever Milky White --> Esmer Bomba Dark Chocolate

Dondurma hasretini vurguladığını düşünürken meğerse bir serinin başlangıcıymış:D
Bunun yanına 1-2 top meyveli gider artık ;) ;)

Eline sağlık. Paylaşımda için ikinize de teşekkürler.
Biz teşekkür ederiz 😘😘😘vakit ayırıp okudugunuz lçin görüşmek üzere sevgiler😘😘😘

324ewdsfdsf

Detaylı teknik paylaşım için sevişmenize sağlık :) Bir oral sever olarak Gamze hanımı ziyaret şart oldu :) Umarım elektriğimiz tutar da bende şirinleri görürüm :)
Biz teşekkür ederiz 😘😘oral en sevdigim dir daha once denk gelememiştik bir dahakine ins denk geliriz 😘😘😘o zaman ne kadar idaalı oldugumu gormus olursunuz 😘😘😘gorusmek uzere sevgiler😉😉😘😘

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
731
1,627
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz teşekkür ederiz 😘😘oral en sevdigim dir daha once denk gelememiştik bir dahakine ins denk geliriz 😘😘😘o zaman ne kadar idaalı oldugumu gormus olursunuz 😘😘😘gorusmek uzere sevgiler😉😉😘😘
Evet çekirge ilkinde sıçradı, görüşmeyi ayarlayamadık :) Umarım ikinci de ortak uygun bir zamanı tutturuz ve keyifli bir görüşme gerçekleştiririz :)

324ewdsfdsf

Sevgili adminimiz bir tanedir seviliyorsun tatlım 😘😘😘

324ewdsfdsf

Başganım bizim diyarlara sağlam sefer yapmış (y)👊 @Gamze nin öpüşmesi de göğüsleri efsanedir zaten, daha doyabileni duymadım yani :D Bu detaylı ve akıcı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Not: Başgan, gelecek sefere haber ver de, @Dreadnaught ile wingmen olarak eşlik edelim ;)🦹‍♂️
Biz teşekkür ederi cnm senin kulaklarını da bayagı çıtlattık 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar