- 2 May 2011
- 67
- 299
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şimdi bir gün forumda dolaşırken gocuman memişleri gördüm.
Kim olduğunu merak ettim ve de tanıtım yazısına bakıp güzel yazım dili olan Sevgili @Gamze ‘ yi gördüm. Neyse önce bi güzel konular üzerinden mesajlaşmaya başladım daha sonra wp üzerinden tatlı, tatlı yazışarak gideceğim gün ve saat üzerinde anlaştık arada birbirimizi taciz ettik
.Bendeniz Avrupa yakası martısı olarak çok fazla Anadolu yakasına geçmeyi sevmem ama arada değişiklik iyidir.
Randevu alınan gün viski, kuruyemiş, çikileta
&
&
alışverişimi yapıp Avrasya tüneli üzerinden verilen lokasyona vardım .Kapıyı süper kırmızı büstiyer içinde esmer, iri ve diri vücut hatlarına sahip Latinsi bir bayan
açtıki görmeniz lazım. Neyse salona geçtik içkilerimizi doldurup muhabbete başladık ; karşıdaki hatun çok zeki, hoş sohbet, tatlı dilli bir dilber ki hemen anlaşılıyor. Hükümet gibi hatun derler ya işte bu cukk diye Gamze’ye oturur .Sohbeti İnanın çok hoş ve samimiyeti çok yüksek bir karakter muhabbet nasıl aktı gitti anlamadım bile. Ortam gayet hijyenik .
Tatlı ,tatlı içkilerimizi yudumlarken birden Gamze bademcik ameliyatına geçti ; tanrım o ne öpüşmedir efsane .
Karşılıklı ataklar ile soyuna döküle yatak odasını bulduk gocuman memişlere doyamadım ;
’umu aralarında kaydırdım, muhteşem totoyu keşif ettim, bal kutusuna
gerekli özeni gösterdim .
Kendisi bana şöyle sulu , sulu bir oral yaptı ki enfesti .
Bu güzel orali , zaten bünyemde birikmiş olan enerjim ile cim ile final yaptırdıki muhteşemdi. Daha sonra tekrar duşumuzu alıp ettiğimiz muhabbete kaldığı yerden devam ettik benim ateşimin yine yükseldiği bir anda
tekrar yatak odasında bulduk kendimizi uzun bir ön sevişme sonrası muzu şeftaliye
&
kavuşturduk bir kaç ateşli 
atraksyon sonrası o aklımda kalan cimden dolayı Sevgili Gamze yine bana finali cim &cif ile gösterdiki efsaneydi .
Ardından tekrar duşumu alıp sevgili Gamze ile vedalaştıktan sonra ağzımın kulaklarıma vardığı bir yüz haliyle araba kullanırken kendimi yolda buldum.
Arkadaşlar hatun güzel ve işi biliyor , mutlu etme kabiliyeti çok yüksek. Güzel bir ESMER BOMBA deneyimi yaşamak istiyorsanız biçilmiş kaftan
son söz olarak ; ağzımda DARK CHOCOLATE tadı bırakan extra bir deneyim ,her şey için çook teşekkürler Sevgili Gamze