Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Erşan Kuneri & Fireball ;)

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar,

Bugün ki konumuzun başlığı :
Ayrıl da gel Damla..

Kendim için uzun forum için kısa sayılabilecek bir süre ayrı kalmak durumunda kaldım fakat ara ara girme imkanım oldu. Bu zaman zarfı içinde de damla hanımın son eklemiş olduğu fotoğraflara denk geldim. Aman tanrım!

Hatun bildiğimiz ingiliz tayı imişte haberimiz yokmuş.. Ünlü jokey Halis Karataş edasıyla yakınına kadar sokulup yakından tanımak istediğimi ilettim. Sağolsun hiç kırmadı :) :smoking-030:

Fotoğrafları gördükten sonra birkaç günümü Veli Efendi Hipodromunda geçirmek durumunda kaldım; Bununla birlikte tabiki günde 2 saat TJK tv
:computer-18:

Boy pos endam hepsini tek tek yazmaya kalksam buraya sığdıramam. Bu kadar çok öpüşeceğimizi bilseydim Guiness Rekorlar kitabından bir yetkili çağırırdım cidden :D

Tam bir Fireball...

Konuyu kısaca özetlersek ; hanımefendi baştan aşağı tam bir afet.. bildiğiniz Afrodit. Ben hala etkisinden çıkamadım,çıkabilene selam olsun.. Herşey için teşekkürler Damla..

konunun önemini tam anlatabilmem açısından bir video ekleyerek uzaklaşıyorum :smoking-030:

[video=youtube;V9AHTgOZlJ0]https://www.youtube.com/watch?v=V9AHTgOZlJ0[/video]

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın ErSaN Kuneri, tekrar hoşgeldiniz, gözlerimiz yollarda (ekranlarda) kalmıştı. Demek forumumuzun kuğusu ile tanışmış oldunuz, pek de güzel bir paylaşım olmuş :D
Damla Hanıma saygılar ve sevgiler.
Erşan bey, sizlerden daha sık haber almak ümidi ile...

Not: Aklıma nedense 2 film geldi :ulubatli:(film)
1. Empire Strikes Back
2. Lord Of The Rings: Return Of The King

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın @ErSaN Kuneri, tekrar hoşgeldiniz, gözlerimiz yollarda (ekranlarda) kalmıştı. Demek forumumuzun kuğusu ile tanışmış oldunuz, pek de güzel bir paylaşım olmuş :D
Damla Hanıma saygılar ve sevgiler.
Erşan sizlerden daha sık haber almak ümidi ile...

Not: Aklıma nedense 2 film geldi
1. Empire Strikes Back
2. Lord Of The Rings: Return Of The King

inşallah dostum :)

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Bugün ki konumuzun başlığı :
Ayrıl da gel Damla..

Kendim için uzun forum için kısa sayılabilecek bir süre ayrı kalmak durumunda kaldım fakat ara ara girme imkanım oldu. Bu zaman zarfı içinde de damla hanımın son eklemiş olduğu fotoğraflara denk geldim. Aman tanrım!

Hatun bildiğimiz ingiliz tayı imişte haberimiz yokmuş.. Ünlü jokey Halis Karataş edasıyla yakınına kadar sokulup yakından tanımak istediğimi ilettim. Sağolsun hiç kırmadı :) :smoking-030:

Fotoğrafları gördükten sonra birkaç günümü Veli Efendi Hipodromunda geçirmek durumunda kaldım; Bununla birlikte tabiki günde 2 saat TJK tv
:computer-18:

Boy pos endam hepsini tek tek yazmaya kalksam buraya sığdıramam. Bu kadar çok öpüşeceğimizi bilseydim Guiness Rekorlar kitabından bir yetkili çağırırdım cidden :D

Tam bir Fireball...

Konuyu kısaca özetlersek ; hanımefendi baştan aşağı tam bir afet.. bildiğiniz Afrodit. Ben hala etkisinden çıkamadım,çıkabilene selam olsun.. Herşey için teşekkürler Damla..

konunun önemini tam anlatabilmem açısından bir video ekleyerek uzaklaşıyorum :smoking-030:

[video=youtube;V9AHTgOZlJ0]https://www.youtube.com/watch?v=V9AHTgOZlJ0[/video]
Kardeşim Ersan Kuneri yine fırsatı görmüş ve de böyle bir kısrak es geçilmez deyip denemeye karar vermişsin ki çokta iyi etmişsin anladığım kadarıyla Damla Hanım koşunun sonuna kadar başarılı bir şekilde sizi finishe getirmiş ve de gazi koşusu at boyu başarı ile alınmış:) ne diyelim bizede jokey olup binmek nasip olur tez zamanda desek :) şaka bir yana Damla Hanım muhteşem fiziği ve inanılmaz fotoları ile ilk sırada radarımdasınız lütfen irtibatta kalalımda bizi nur yüzünüz ile şereflendirin şu afeti Cihan’ın elinden bir kadeh mey içmek Derbederede nasip olsun şu ölümlü dünyada diyerek sözlerime son verir ve anlatımdan anladığım kadarı ile muhteşem olan dudaklarınızın hayali ile biranewwell diyorummm:):)

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeşim Ersan Kuneri yine fırsatı görmüş ve de böyle bir kısrak es geçilmez deyip denemeye karar vermişsin ki çokta iyi etmişsin anladığım kadarıyla Damla Hanım koşunun sonuna kadar başarılı bir şekilde sizi finishe getirmiş ve de gazi koşusu at boyu başarı ile alınmış:) ne diyelim bizede jokey olup binmek nasip olur tez zamanda desek :) şaka bir yana Damla Hanım muhteşem fiziği ve inanılmaz fotoları ile ilk sırada radarımdasınız lütfen irtibatta kalalımda bizi nur yüzünüz ile şereflendirin şu afeti Cihan’ın elinden bir kadeh mey içmek Derbederede nasip olsun şu ölümlü dünyada diyerek sözlerime son verir ve anlatımdan anladığım kadarı ile muhteşem olan dudaklarınızın hayali ile biranewwell diyorummm:):)

Bu kadın bi harika dostum :smoking-030:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ErSaN Kuneri, aklıma bir şarkı nakaratı geldi ;
oy farfara farfara (çn: gözdeki far herhalde)
ateş düştü şalvara (çn: işte ateş topu) :kalp:
ağzım dilim kurudu (çn: neden öpüşülür, ağız dil kurumasın diye) :eek:pus:
kız sana yalvara yalvara :eliop:

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seninle görüşmek çok keyifliydi :) çok keyifli vakit geçirdik
Önemli olanda yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamamak
Buarada boy farkının önemi olmadığını anladik:D :D
Seni tanıdığıma çok memnunum ozaman nice depişmelereeee diyorum kalp kalp kalp :)))

Olacak olacaaakk :p

TOTH Çevrimdışı

TOTH

0
Normal Üye
20 Mar 2019
57
1
Vay vayy vayy. ErsanKuneri dostum sen ne yaptın yav?
Yaşatana da yaşayıp aktarana da teşekkürler.

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ona şüphem Yok dostum :)

dostum aslında olayım videodaki gibiydi ama ben AT kısmında kaldım :d

[video=youtube;HMqgVXSvwGo]https://www.youtube.com/watch?v=HMqgVXSvwGo[/video]

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dostum aslında olayım videodaki gibiydi ama ben AT kısmında kaldım :d

[video=youtube;HMqgVXSvwGo]https://www.youtube.com/watch?v=HMqgVXSvwGo[/video]
E buda güzelmiş dostum :) sende bi karar ver Ersanım :) ama cidden o fotoları görünce AT kısmında takılı kalmamak imkansızlaşıyor ne diyim insanın jokey olası var :) deeermişim ; Derbeder Derwish Jokey :)

janti Çevrimdışı

janti

0
19 Ocak 2010
459
15
Cinsiyetiniz nedir?
Altılı,hipodrom,galop,jokey,at başı,jokeyler,Karataş vs..Bitmek tükenmeyen insanı tüketen kurgu bir yana bırakılsak..Hayal gücü attan esinlenerek dile gelmiş paylaşım için teşekkürler..Bence at gibi tabiri hoş olmamış..Saygı ve sevgilerimle iki tarafa da..

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Altılı,hipodrom,galop,jokey,at başı,jokeyler,Karataş vs..Bitmek tükenmeyen insanı tüketen kurgu bir yana bırakılsak..Hayal gücü attan esinlenerek dile gelmiş paylaşım için teşekkürler..Bence at gibi tabiri hoş olmamış..Saygı ve sevgilerimle iki tarafa da..

Konuyu bilmediğin için bodoslama dalman normal. Damlanın daha önce attiği resimlerde altina yapilan bi yorumdan türeyen bi espiri çeşidi bu konuşulanlar. Seni hangi kısmı rahatsız etti ?

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burda Damla Hanımın forma koyduğu resimler için espiri yollu msjlar vardır ayrıca burası eğlence ve kafa dağıtma yeri olduğu için kusura bakma fersah fersah uzak denizlerden senin kadar ince düşünemiyoruz :) ama devamlı görüşme halindeyiz ve hiç bir bayan partnerdende bu adam yanlış bir şey konuştu diye tepki almadım....

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

ikinci bir konu yazımdan tamamen damla hanımın bilgisi var. Ahlak zabıtalığına soyunduysan eğer bana burda ahlak dersi verecek son kişisin.

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ikinci bir konu yazımdan tamamen damla hanımın bilgisi var. Ahlak zabıtalığına soyunduysan eğer bana burda ahlak dersi verecek son kişisin.
Keza bu forumda bu kadar dengesiz ve ağzından Ne çıktığını bilmeyen bir sürü insan varken böyle bir ithamda bulunman hoş olmadı Kaderfırtınası

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
853
639
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gazi koşusu bu sene erken koşmuş anlaşılan:) Damla hanım pek damla damla değil de oluk oluk akıyor gibi bu aralar maşallah :) Darısı başımıza diyorum.

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
810
1,955
Bazen boyle espriyle begenimi belirttigimde acaba yanlis anlasilirmiyim diye dusunmem gerekiyor sanirim:)Benim begendigim kadinlar genelde at gibi oluyorlar ben napiyim:)Hayvan adiyla yapilan benzetme rahatsiz etmis olabilir bazilarinizi ama bu kadar takilmayin yahu at gibi kadin lafinin boylu, poslu, estetik, asil gozuken kadinlara dendigini bence hepimiz biliyoruz.

Gorusmeyi bu sekilde eglenceli bir anlatimla aktarilmasida bence cok hos.Bu kadar takilmayalim sevisip, okuyup, eglenip gecelim.

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazen boyle espriyle begenimi belirttigimde acaba yanlis anlasilirmiyim diye dusunmem gerekiyor sanirim:)Benim begendigim kadinlar genelde at gibi oluyorlar ben napiyim:)Hayvan adiyla yapilan benzetme rahatsiz etmis olabilir bazilarinizi ama bu kadar takilmayin yahu at gibi kadin lafinin boylu, poslu, estetik, asil gozuken kadinlara dendigini bence hepimiz biliyoruz.

Gorusmeyi bu sekilde eglenceli bir anlatimla aktarilmasida bence cok hos.Bu kadar takilmayalim sevisip, okuyup, eglenip gecelim.
Yok tatlım zaten takılmadık , takılanın da cevabını verdik , ayrıca sende at gibi hatunsun :) kanımca bu sizin gibi hoş bayanlar için gurur verici olsa gerek , neyse kendine iyi bak sultanım :)

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tişikkirlir sipirmin :smoking-030:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu yanlış anlaşılmanın, mutlu sonuçlanmasına çok sevindim. Bu konunun altına mesaj yazan herkesin iyi niyetli ve güzel yürekli insanlar olduğunu biliyorum ve hepinize Vızzzz diyorum.
(Bir at sineği olarak) :ari:

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu yanlış anlaşılmanın, mutlu sonuçlanmasına çok sevindim. Bu konunun altına mesaj yazan herkesin iyi niyetli ve güzel yürekli insanlar olduğunu biliyorum ve hepinize Vızzzz diyorum.
(Bir at sineği olarak) :ari:
Dostum Dread bence sen ARI MAYA olursun ki vızzz diye uçar arı gibi çalışırsınn ( anladın sen onu) :):)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,687
2,521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostum Dread bence sen ARI MAYA olursun ki vızzz diye uçar arı gibi çalışırsınn ( anladın sen onu) :):)

Sevgili Moria , tanımlamanız için çok teşekkür ederim.
Kovanına isyan ederek, vahşi hayata atılan, sevgili dolu yardım sever, ancak kaderine isyan edip savaşan bir çizgi film karakterine benzetilmek gerçekten hoş :D
Sizin gibi kurtların yanında bizimkisi vızıltı tabii... (@Ersan Kuneri yok mu? Karda yürüp izini belli etmeyen kurt :)
damla egeli hanım, Banu Soydan hanım selamlar, saygılar...

[video=youtube_share;ZwtvXtAAi0g]https://youtu.be/ZwtvXtAAi0g[/video]

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Moria , tanımlamanız için çok teşekkür ederim.
Kovanına isyan ederek, vahşi hayata atılan, sevgili dolu yardım sever, ancak kaderine isyan edip savaşan bir çizgi film karakterine benzetilmek gerçekten hoş :D
Sizin gibi kurtların yanında bizimkisi vızıltı tabii... (@Ersan Kuneri yok mu? Karda yürüp izini belli etmeyen kurt :)

@damla egeli hanım, @Banu Soydan hanım selamlar, saygılar...

[video=youtube_share;ZwtvXtAAi0g]https://youtu.be/ZwtvXtAAi0g[/video]
:):) çok güldüm Sayın @Dreadnaught ben ve kurtluk ; ben sadece Derbder Deli Derwish olurum ki gezerim biçare arada girerim gül bahçesine koklarım renk renk güllerden yoktur başka niyetim bu dünya hanında gönlümü eylemek dışında:) kurtluk dersen kıblemiz ne çıkarsa bahtımıza mevlâm güzel eyler felsefesidir ... Nott:Ersan Kuneri tam yanlız kurt ama arada gelip şenlendirsin şu mecrayı üstad hazretleri :)

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:):) çok güldüm Sayın @Dreadnaught ben ve kurtluk ; ben sadece Derbder Deli Derwish olurum ki gezerim biçare arada girerim gül bahçesine koklarım renk renk güllerden yoktur başka niyetim bu dünya hanında gönlümü eylemek dışında:) kurtluk dersen kıblemiz ne çıkarsa bahtımıza mevlâm güzel eyler felsefesidir ... Nott:Ersan Kuneri tam yanlız kurt ama arada gelip şenlendirsin şu mecrayı üstad hazretleri :)

Sessiz ve derinden dostum..

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sessiz ve derinden dostum..
Yok dostum , kardeşim , yoldaşım sensiz çekilmiyooorr buralar ,kendimi atasım var formun en üst katından bilesin :) bişey olursa bana vebali sana aittir onuda bilesinn:)

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
144
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok dostum , kardeşim , yoldaşım sensiz çekilmiyooorr buralar ,kendimi atasım var formun en üst katından bilesin :) bişey olursa bana vebali sana aittir onuda bilesinn:)

Yok yok kıyamam. Bilirsin vebal hiç alamam :) çarşının girişinde kahvelerimizi yudumlariz inşallah ;)

Moria Çevrimdışı

Moria

Herkes ederi kadar...
2 May 2011
67
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar