Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eridim!

16 Nis 2021
129
167
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forumdaşlar,

Geçtiğimiz günlerde pek sevgili @AylinAylin ‘den randevuyu yakaladım. Zira kendisini görmek için şirinler olup beklemeniz gerekebilir. Uslu olursanız elbet ben gibi denk gelirsiniz. Lâtife bir yana, örnek üzerinden başlığı açıklayacağım. Leonardonun bir filminde broker olarak çalıştığı ve evlendiği bir hatun vardı. Onu tanımlarken şu sufleyi sarfetti. “O kadar güzel ki ecekülasyon sadece 11 saniye sürdü” demişti.

Şimdi ben de kendisinden tensel ve tinsel o kadar keyif aldım ki, ecekülasyon sürem aynı örnekte ki gibi oldu. Güldüm, aklıma o film karesi geldi.😅 Gerçekten insan fiziken aynı kalıp eriyebilir mi? Ben eridim.

Görüşmekten her zaman keyif aldığım @AylinAylin ‘e misafir ettiği için teşekkür ederim. 🤩 🙏

İyi forumlar.

Piyade Çevrimdışı

Piyade

0
18 Mar 2018
2,418
1,961
@AylinAylin hanımın yaşattığı tensel, mensel, ejeksüel bir sürü duylar için teşekkür eder. Aynısını bana da yapılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ederim. . Daha ne yapabilirim görüşme için dilekçemide verdim 😂
Paylaşım için teşekkürler ❤️

16 Nis 2021
129
167
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@AylinAylin hanımın yaşattığı tensel, mensel, ejeksüel bir sürü duylar için teşekkür eder. Aynısını bana da yapılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ederim. . Daha ne yapabilirim görüşme için dilekçemide verdim 😂
Zamanları ortaklaştırmak kendisi ile kolay değil, beklemeyi tercih ediyorum. Kendisini beklerken zira hiç mutsuz ayrılmadım☺️ Bol şans Hocam.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Şekerim, ben beni yakalayabilene randevu veriyorum. Bir gün nasıl randevu verdiğine dair bir açıklama yapacağım valla, az kaldı. 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar